Nabeschouwing Spakenburg - NAC Breda (3-4) || KNVB Beker 2014/2015

Dinsdag 23 september 2014 - 18:30 uur

In de KNVB Beker 2014/2015 neemt Spakenburg het dinsdag 23 september 2014 om 18:30 uur in eigen huis op tegen NAC Breda. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Westmaat in Bunschoten.

Via de Spakenburg - NAC Breda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spakenburg - NAC Breda (3-4)

Het KNVB Beker duel tussen Spakenburg en NAC Breda is geëindigd in een 3-4 overwinning voor NAC Breda. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 17e minuut dacht Spakenburg op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Tol. Helaas voor Spakenburg werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 21e minuut was het NAC Breda dat via U. Matič dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. de Kamps dacht na 43 minuten te scoren voor NAC Breda, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 64e minuut scoorde NAC Breda via M. Seuntjens, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 70 minuten spelen wist Spakenburg via N. Buijtenhuis de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 74e minuut scoorde J. Sarpong namens NAC Breda. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 79e minuut leek P. de Lange te scoren voor Spakenburg, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-4 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Spakenburg - NAC Breda
3
4
LIVE Spakenburg - NAC Breda 3-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spakenburg - NAC Breda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Spakenburg Doelpunt K. Tol Spakenburg
21' Doelpunt NAC Breda Doelpunt U. Matič NAC Breda
43' Doelpunt NAC Breda Doelpunt J. de Kamps NAC Breda
45' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor U. Matič NAC Breda
58' Wissel NAC Breda Wissel A. Tighadouini voor J. Suk NAC Breda
63' Wissel NAC Breda Wissel I. Ssewankambo voor S. De Roover NAC Breda
64' Doelpunt NAC Breda Doelpunt M. Seuntjens NAC Breda
66' Gele kaart Spakenburg Gele kaart voor D. Scholten Spakenburg
69' Wissel Spakenburg Wissel M. de Loor voor S. Amerzgiou Spakenburg
70' Doelpunt Spakenburg Doelpunt N. Buijtenhuis Spakenburg
71' Wissel Spakenburg Wissel J. Tillema voor N. Tol Spakenburg
74' Doelpunt NAC Breda Doelpunt J. Sarpong NAC Breda
76' Gele kaart Spakenburg Gele kaart voor E. Dekkers Spakenburg
77' Wissel NAC Breda Wissel M. El Allouchi voor J. de Kamps NAC Breda
79' Doelpunt Spakenburg Doelpunt P. de Lange Spakenburg
86' Wissel Spakenburg Wissel M. van der Wilt voor P. de Lange Spakenburg
87' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor K. van der Weg NAC Breda
Video hoogtepunten en samenvatting Spakenburg - NAC Breda
Opstellingen Spakenburg - NAC Breda

Voorbeschouwing Spakenburg - NAC Breda

Spakenburg en NAC Breda spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Spakenburg en NAC Breda elkaar treffen in de KNVB Beker.