Nabeschouwing Vitesse - TOP Oss (5-2) || KNVB Beker 2009/2010

Dinsdag 22 september 2009 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2009/2010 neemt Vitesse het dinsdag 22 september 2009 om 20:00 uur in eigen huis op tegen TOP Oss.

Via de Vitesse - TOP Oss live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitesse - TOP Oss (5-2)

Het KNVB Beker duel tussen Vitesse en TOP Oss is geëindigd in een 5-2 overwinning voor Vitesse. Na 45 minuten stond er een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 20e minuut dacht Vitesse op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Hofs. Helaas voor Vitesse werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 42e minuut was het Vitesse dat via N. Hofs dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Claudemir dacht na 43 minuten te scoren voor Vitesse, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 45e minuut scoorde Vitesse via N. Hofs, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 52 minuten spelen wist TOP Oss via J. Tshibamba de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 55e minuut scoorde P. Lip namens TOP Oss. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 58e minuut leek R. Molhoek te scoren voor Vitesse, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Vitesse - TOP Oss
5
2
LIVE Vitesse - TOP Oss 5-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitesse - TOP Oss teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Vitesse Doelpunt N. Hofs Vitesse
42' Doelpunt Vitesse Doelpunt N. Hofs Vitesse
43' Doelpunt Vitesse Doelpunt Claudemir Vitesse
45' Doelpunt Vitesse Doelpunt N. Hofs Vitesse
52' Doelpunt TOP Oss Doelpunt J. Tshibamba TOP Oss
55' Doelpunt TOP Oss Doelpunt P. Lip TOP Oss
58' Doelpunt Vitesse Doelpunt R. Molhoek Vitesse