Nabeschouwing WHC - Ajax (1-14) || KNVB Beker 2009/2010

Woensdag 23 december 2009 - 16:30 uur

WHC - Ajax

In de KNVB Beker 2009/2010 neemt WHC het woensdag 23 december 2009 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Ajax.

Via de WHC - Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing WHC - Ajax (1-14)

Het KNVB Beker duel tussen WHC en Ajax is geëindigd in een 1-14 overwinning voor Ajax. Na 45 minuten stond er een 1-6 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-14 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 18e minuut dacht Ajax op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Pantelic. Helaas voor Ajax werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 24e minuut was het Ajax dat via M. Pantelic dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. I. Aissati dacht na 26 minuten te scoren voor Ajax, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 27e minuut scoorde Ajax via L. Suárez, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 30 minuten spelen wist Ajax via I. Aissati de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 33e minuut scoorde L. Suárez namens Ajax. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 44e minuut leek J. Stel te scoren voor WHC, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 52e minuut leek L. Suárez te scoren voor Ajax, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren. In de 59e minuut leek L. Suárez te scoren voor Ajax, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-14 eindstand.

Wedstrijdstatistieken WHC - Ajax
1
14
LIVE WHC - Ajax 1-14

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd WHC - Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Ajax Doelpunt M. Pantelic Ajax
23' Gele kaart Ajax Gele kaart voor L. Suárez Ajax
24' Doelpunt Ajax Doelpunt M. Pantelic Ajax
26' Doelpunt Ajax Doelpunt I. Aissati Ajax
27' Doelpunt Ajax Doelpunt L. Suárez Ajax
30' Doelpunt Ajax Doelpunt I. Aissati Ajax
33' Doelpunt Ajax Doelpunt L. Suárez Ajax
44' Doelpunt WHC Doelpunt J. Stel WHC
51' Gele kaart WHC Gele kaart voor L. Boekhorst WHC
52' Doelpunt Ajax Doelpunt L. Suárez Ajax
54' Wissel WHC Wissel S. Luchtenberg voor N. Koele WHC
54' Wissel WHC Wissel R. Fuchten voor H. Huberts WHC
55' Gele kaart WHC Gele kaart voor R. Fuchten WHC
59' Doelpunt Ajax Doelpunt L. Suárez Ajax
60' Eigen doelpunt Ajax Eigen doelpunt J. Bosch Ajax
61' Wissel WHC Wissel W. Potkamp voor B. Bloemen WHC
61' Wissel Ajax Wissel M. Sulejmani voor M. Pantelic Ajax
67' Doelpunt Ajax Doelpunt K. Bakircioglü Ajax
77' Wissel Ajax Wissel S. de Jong voor I. Aissati Ajax
83' Doelpunt Ajax Doelpunt K. Bakircioglü Ajax
85' Doelpunt Ajax Doelpunt D. de Zeeuw Ajax
86' Doelpunt Ajax Doelpunt L. Suárez Ajax
89' Doelpunt Ajax Doelpunt L. Suárez Ajax