Nabeschouwing Almería - Girona (0-0) || Primera División 2023/2024

Zondag 14 januari 2024 - 14:00 uur

In de Primera División 2023/2024 neemt Almería het zondag 14 januari 2024 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Girona. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de los Juegos Mediterráneos in Almeria.

Via de Almería - Girona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Almería - Girona (0-0)

De Primera División 2023/2024 wedstrijd tussen Almería en Girona geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Aleix García in de 80e minuut, waardoor Girona met een man minder kwam te staan. Qua balbezit waren Almería en Girona gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Almería, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Mateo Busquets Ferrer niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Almería - Girona 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Almería - Girona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Almería Gele kaart voor Léo Baptistão Almería
22' Gele kaart Almería Gele kaart voor Kaiky Almería
34' Gele kaart Girona Gele kaart voor Valery Fernández Girona
56' Gele kaart Almería Gele kaart voor Sergio Akieme Almería
57' Wissel Girona Wissel Viktor Tsygankov voor Yan Couto Girona
57' Wissel Girona Wissel Jhon Solis voor Pablo Torre Girona
63' Wissel Almería Wissel Alejandro Pozo voor Edgar González Almería
65' Gele kaart Girona Gele kaart voor Juanpe Girona
67' Wissel Girona Wissel Sávio voor Valery Fernández Girona
67' Wissel Girona Wissel Cristhian Stuani voor Artem Dovbyk Girona
68' Wissel Almería Wissel Largie Ramazani voor Marc Pubill Almería
69' Wissel Almería Wissel Gonzalo Melero voor Adrián Embarba Almería
71' Gele kaart Girona Gele kaart voor Sávio Girona
79' Gele kaart Almería Gele kaart voor César Montes Almería
80' Rode kaart Girona Rode kaart voor Aleix García Girona
84' Wissel Almería Wissel Kaiky voor Sergio Arribas Almería
84' Wissel Almería Wissel Luis Javier Suárez voor César Montes Almería
84' Gele kaart Almería Gele kaart voor Kaiky Almería
97' Gele kaart Girona Gele kaart voor Arnau Martínez Girona
Video hoogtepunten en samenvatting Almería - Girona
Opstellingen Almería - Girona
De opstellingen van Almería en Girona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Almería gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Girona zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Almería - Girona

Almería en Girona treffen elkaar in de 20e speelronde van de Primera División van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mateo Busquets Ferrer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Almería en Girona in de Primera División vond plaats op 22 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Girona. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Girona favoriet. 2 keer wist de ploeg van Almería te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Almería. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Almería 1
Winst Girona 2
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Almería op een 20e positie staat, terwijl we Girona terugvinden op de 2e plaats.