Nabeschouwing Almería - Mallorca (0-0) || Primera División 2023/2024

Zondag 17 december 2023 - 14:00 uur



In de Primera División 2023/2024 neemt Almería het zondag 17 december 2023 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Mallorca. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de los Juegos Mediterráneos in Almeria.

Via de Almería - Mallorca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Almería - Mallorca (0-0)

De Primera División 2023/2024 wedstrijd tussen Almería en Mallorca geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Almería en Mallorca gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Mallorca kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Pablo González Fuertes niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Almería - Mallorca
Balbezit
52%
48%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
7
20
Schoten op doel
1
2
Aanvallen
95
107
Gevaarlijke aanvallen
29
45
Passes
388
328
Overtredingen
11
10
Buitenspel
1
2
Corners
4
4
Wissels
5
5
LIVE Almería - Mallorca 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Almería - Mallorca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
33' Wissel Mallorca Wissel Giovanni González voor Omar Mascarell Mallorca
46' Wissel Almería Wissel Gonzalo Melero voor Dion Lopy Almería
46' Wissel Almería Wissel Iddrisu Baba voor Chumi Almería
46' Wissel Almería Wissel Largie Ramazani voor Lucas Robertone Almería
57' Wissel Mallorca Wissel Manu Morlanes voor Antonio Sánchez Mallorca
73' Gele kaart Almería Gele kaart voor Iddrisu Baba Almería
75' Wissel Mallorca Wissel Javi Llabrés voor Pablo Maffeo Mallorca
75' Wissel Mallorca Wissel Abdón Prats voor Cyle Larin Mallorca
76' Wissel Mallorca Wissel Amath Ndiaye voor Sergi Darder Mallorca
80' Wissel Almería Wissel Lázaro voor Adrián Embarba Almería
83' Gele kaart Almería Gele kaart voor Léo Baptistão Almería
84' Gele kaart Almería Gele kaart voor Lucas Robertone Almería
85' Wissel Almería Wissel Arnau Puigmal voor Gonzalo Melero Almería
89' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor Matija Nastasić Mallorca
Video hoogtepunten en samenvatting Almería - Mallorca
Opstellingen Almería - Mallorca
De opstellingen van Almería en Mallorca zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Almería gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Mallorca zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Almería - Mallorca

Almería en Mallorca treffen elkaar in de 17e speelronde van de Primera División van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pablo González Fuertes en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Almería en Mallorca in de Primera División vond plaats op 20 mei 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Almería. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Mallorca favoriet. 4 keer wist de ploeg van Almería te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Almería. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Almería 3
Winst Mallorca 4
Gelijkspel 3
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Almería op een 20e positie staat, terwijl we Mallorca terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Almería - Mallorca Opstelling Almería Opstelling Mallorca Live Almería - Mallorca Live Almería - Mallorca kijken Almería - Mallorca kijken Live Almería - Mallorca stream Almería - Mallorca Fox Sports Nabeschouwing Almería - Mallorca Uitslag Almería - Mallorca Statistieken Almería - Mallorca Primera División 2023/2024 Almería - Mallorca wedden Almería - Mallorca gokken Almería - Mallorca Unibet