Nabeschouwing Almería - Villarreal (1-2) || Primera División 2023/2024

Zondag 21 april 2024 - 16:15 uur

In de Primera División 2023/2024 neemt Almería het zondag 21 april 2024 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Villarreal. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de los Juegos Mediterráneos in Almeria.

Via de Almería - Villarreal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Almería - Villarreal (1-2)

Het Primera División duel tussen Almería en Villarreal is onder leiding van scheidsrechter Miguel Ángel Ortiz Arias geëindigd in een 1-2 overwinning voor Villarreal. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door Ilias Akhomach, waarmee Villarreal met 0-1 de leiding nam. Almería kwam in de 30e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Choco Lozano , die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 88e minuut kreeg Kiko Femenía van Almería voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Almería de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat Alexander Sørloth namens Villarreal in de 92e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 1-2 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Miguel Ángel Ortiz Arias, waardoor Villarreal dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Almería - Villarreal 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Almería - Villarreal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt Villarreal Doelpunt Ilias Akhomach met assist van Alfonso Pedraza Villarreal 0-1
30' Doelpunt Almería Doelpunt Choco Lozano  Almería 1-1
50' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Ilias Akhomach Villarreal
59' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Francis Coquelin Villarreal
60' Wissel Villarreal Wissel Gonçalo Guedes voor Dani Parejo Villarreal
61' Wissel Villarreal Wissel Alberto Moreno voor Alfonso Pedraza Villarreal
62' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Filip Jørgensen Villarreal
69' Wissel Almería Wissel Largie Ramazani voor Choco Lozano  Almería
72' Wissel Almería Wissel Jorge Cuenca voor Aïssa Mandi Almería
72' Wissel Villarreal Wissel Bertrand Traoré voor Gerard Moreno Villarreal
73' Wissel Villarreal Wissel Jonathan Viera voor Villarreal
76' Gele kaart Almería Gele kaart voor Sergio Arribas Jonathan Viera Almería
79' Wissel Almería Wissel José Luis Morales voor Ilias Akhomach Almería
80' Wissel Villarreal Wissel Largie Ramazani voor Villarreal
85' Gele kaart Almería Gele kaart voor Luka Romero Adrián Embarba Almería
87' Wissel Almería Wissel Largie Ramazani voor Almería
88' Tweede gele kaart Almería Tweede gele kaart voor Kiko Femenía Almería
92' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Alexander Sørloth Alberto Moreno Villarreal 1-2
92' Doelpunt Villarreal Doelpunt Alexander Sørloth met assist van Alberto Moreno Villarreal 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Almería - Villarreal
Opstellingen Almería - Villarreal
De opstellingen van Almería en Villarreal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Almería gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Villarreal zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Almería - Villarreal

Almería en Villarreal treffen elkaar in de 32e speelronde van de Primera División van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Miguel Ángel Ortiz Arias en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Almería en Villarreal in de Primera División vond plaats op 17 september 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Villarreal. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide teams is Villarreal favoriet. 8 keer wist de ploeg van Almería te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Almería. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Almería 3
Winst Villarreal 8
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Almería op een 20e positie staat, terwijl we Villarreal terugvinden op de 10e plaats.