Nabeschouwing Atlético Madrid - Deportivo Alavés (2-1) || Primera División 2023/2024

Zondag 29 oktober 2023 - 21:00 uur

In de Primera División 2023/2024 neemt Atlético Madrid het zondag 29 oktober 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Deportivo Alavés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Civitas Metropolitano in Madrid.

Via de Atlético Madrid - Deportivo Alavés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atlético Madrid - Deportivo Alavés (2-1)

Het Primera División duel tussen Atlético Madrid en Deportivo Alavés is onder leiding van scheidsrechter Alejandro Muñíz Ruiz geëindigd in een 2-1 overwinning voor Atlético Madrid. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door Rodrigo Riquelme, waarmee Atlético Madrid met 1-0 de leiding nam. Atlético Madrid vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Álvaro Morata op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 96e minuut wist Deportivo Alavés de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Ander Guevara. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Deportivo Alavés kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alejandro Muñíz Ruiz, waardoor Atlético Madrid dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Atlético Madrid - Deportivo Alavés 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atlético Madrid - Deportivo Alavés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt Rodrigo Riquelme met assist van Álvaro Morata Atlético Madrid 1-0
46' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt Álvaro Morata met assist van Koke Atlético Madrid 2-0
46' Wissel Deportivo Alavés Wissel Javi López voor Álex Sola Deportivo Alavés
58' Wissel Atlético Madrid Wissel Marcos Llorente voor Saúl Ñíguez Atlético Madrid
63' Wissel Deportivo Alavés Wissel Ianis Hagi voor Jon Guridi Deportivo Alavés
63' Wissel Deportivo Alavés Wissel Abderrahman Rebbach voor Luis Rioja Deportivo Alavés
67' Wissel Atlético Madrid Wissel Pablo Barrios voor Rodrigo de Paul Atlético Madrid
67' Wissel Atlético Madrid Wissel Ángel Correa voor Álvaro Morata Atlético Madrid
71' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Marcos Llorente Atlético Madrid
71' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Mario Hermoso Atlético Madrid
71' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Rubén Duarte Deportivo Alavés
73' Wissel Deportivo Alavés Wissel Kike García voor Samuel Omorodion Deportivo Alavés
81' Wissel Atlético Madrid Wissel César Azpilicueta voor Nahuel Molina Atlético Madrid
81' Wissel Atlético Madrid Wissel José María Giménez voor Mario Hermoso Atlético Madrid
83' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Jan Oblak Atlético Madrid
84' Wissel Deportivo Alavés Wissel Carlos Benavídez voor Antonio Blanco Deportivo Alavés
85' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Ianis Hagi Deportivo Alavés
96' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt Ander Guevara met assist van Ianis Hagi Deportivo Alavés 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Atlético Madrid - Deportivo Alavés
Opstellingen Atlético Madrid - Deportivo Alavés
De opstellingen van Atlético Madrid en Deportivo Alavés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Atlético Madrid gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Deportivo Alavés zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Atlético Madrid - Deportivo Alavés

Atlético Madrid en Deportivo Alavés treffen elkaar in de 11e speelronde van de Primera División van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro Muñíz Ruiz en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Atlético Madrid en Deportivo Alavés in de Primera División vond plaats op 2 april 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atlético Madrid. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide ploegen is Atlético Madrid favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Deportivo Alavés slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Atlético Madrid 9
Winst Deportivo Alavés 1
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Atlético Madrid op een 4e positie staat, terwijl we Deportivo Alavés terugvinden op de 17e plaats.