Nabeschouwing Cádiz - Real Sociedad (0-0) || Primera División 2023/2024

Donderdag 21 december 2023 - 19:00 uur

In de Primera División 2023/2024 neemt Cádiz het donderdag 21 december 2023 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Real Sociedad. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Mirandilla in Cádiz.

Via de Cádiz - Real Sociedad live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cádiz - Real Sociedad (0-0)

De Primera División 2023/2024 wedstrijd tussen Cádiz en Real Sociedad geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Real Sociedad, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. De meeste kansen waren voor Cádiz, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Javier Iglesias Villanueva niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Cádiz - Real Sociedad 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cádiz - Real Sociedad teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor Iván Alejo Cádiz
46' Wissel Real Sociedad Wissel Hamari Traoré voor Álvaro Odriozola Real Sociedad
55' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor Fali Cádiz
64' Wissel Cádiz Wissel Rubén Sobrino voor Álex Fernández Cádiz
65' Wissel Cádiz Wissel Sergi Guardiola voor Maximiliano Gómez Cádiz
65' Wissel Cádiz Wissel Rominigue Kouamé voor Robert Navarro Cádiz
69' Wissel Real Sociedad Wissel Aritz Elustondo voor Hamari Traoré Real Sociedad
69' Wissel Real Sociedad Wissel Carlos Fernández voor Umar Sadiq Real Sociedad
69' Wissel Real Sociedad Wissel Beñat Turrientes voor Mikel Merino Real Sociedad
77' Wissel Cádiz Wissel Brian Ocampo voor Iván Alejo Cádiz
80' Wissel Real Sociedad Wissel Aihen Muñoz voor Aritz Elustondo Real Sociedad
85' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Álex Remiro Real Sociedad
85' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor Rubén Alcaraz Cádiz
93' Wissel Cádiz Wissel Javier Hernández voor Fali Cádiz
Video hoogtepunten en samenvatting Cádiz - Real Sociedad
Opstellingen Cádiz - Real Sociedad
De opstellingen van Cádiz en Real Sociedad zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cádiz gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Real Sociedad zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Cádiz - Real Sociedad

Cádiz en Real Sociedad treffen elkaar in de 18e speelronde van de Primera División van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Iglesias Villanueva en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cádiz en Real Sociedad in de Primera División vond plaats op 3 maart 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Real Sociedad favoriet. 6 keer wist de ploeg van Cádiz te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Cádiz. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Cádiz 0
Winst Real Sociedad 6
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cádiz op een 17e positie staat, terwijl we Real Sociedad terugvinden op de 6e plaats.