Nabeschouwing Cádiz - Valencia (1-4) || Primera División 2023/2024

Zondag 14 januari 2024 - 16:15 uur

In de Primera División 2023/2024 neemt Cádiz het zondag 14 januari 2024 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Valencia. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Mirandilla in Cádiz.

Via de Cádiz - Valencia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cádiz - Valencia (1-4)

Het Primera División duel tussen Cádiz en Valencia is onder leiding van scheidsrechter Isidro Díaz de Mera Escuderos geëindigd in een 1-4 overwinning voor Valencia. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Hugo Duro, waarmee Valencia met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van Rubén Alcaraz in de 21e minuut zorgde er even later voor dat Cádiz weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 52e minuut zette Diego Lopez Noguerol zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Valencia de leiding in de wedstrijd nam.

Na 94 minuten werd de voorsprong voor Valencia vergroot nadat Javier Guerra de 1-3 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 98e minuut wist Jesús Vázquez namens Valencia de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Isidro Díaz de Mera Escuderos bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Valencia.

LIVE Cádiz - Valencia 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cádiz - Valencia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Valencia Doelpunt Hugo Duro met assist van Diego Lopez Noguerol Valencia 0-1
15' Wissel Cádiz Wissel Gonzalo Escalante voor Fede San Emeterio Cádiz
20' Rubén Alcaraz Cádiz
21' Penalty Cádiz Penalty Rubén Alcaraz Cádiz 1-1
30' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor Luis Hernández Cádiz
52' Doelpunt Valencia Doelpunt Diego Lopez Noguerol met assist van Sergi Canós Valencia 1-2
54' Wissel Cádiz Wissel Sergi Guardiola voor Rominigue Kouamé Cádiz
57' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor Iván Alejo Cádiz
57' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Hugo Guillamón Valencia
63' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor Rubén Alcaraz Cádiz
65' Wissel Cádiz Wissel Maximiliano Gómez voor Iza Carcelén Cádiz
65' Wissel Cádiz Wissel Lucas Pires voor Fali Cádiz
65' Wissel Cádiz Wissel Brian Ocampo voor Robert Navarro Cádiz
66' Wissel Valencia Wissel Thierry Correia voor Sergi Canós Valencia
66' Wissel Valencia Wissel Jesús Vázquez voor José Gayà Valencia
75' Wissel Valencia Wissel Javier Guerra voor Hugo Duro Valencia
81' Wissel Valencia Wissel Yarek Gasiorowski voor Gabriel Paulista Valencia
81' Wissel Valencia Wissel Alberto Mari voor Fran Pérez Valencia
87' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor Javier Hernández Cádiz
91' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Giorgi Mamardashvili Valencia
94' Doelpunt Valencia Doelpunt Javier Guerra met assist van Diego Lopez Noguerol Valencia 1-3
98' Doelpunt Valencia Doelpunt Jesús Vázquez met assist van Alberto Mari Valencia 1-4
Video hoogtepunten en samenvatting Cádiz - Valencia
Opstellingen Cádiz - Valencia
De opstellingen van Cádiz en Valencia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cádiz gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en Valencia zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Cádiz - Valencia

Cádiz en Valencia treffen elkaar in de 20e speelronde van de Primera División van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Isidro Díaz de Mera Escuderos en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cádiz en Valencia in de Primera División vond plaats op 23 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Valencia. Op basis van de afgelopen 9 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Cádiz als Valencia wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.

Winst Cádiz 3
Winst Valencia 3
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cádiz op een 18e positie staat, terwijl we Valencia terugvinden op de 10e plaats.