Nabeschouwing Celta de Vigo - Atlético Madrid (0-3) || Primera División 2023/2024

Zaterdag 21 oktober 2023 - 21:00 uur

In de Primera División 2023/2024 neemt Celta de Vigo het zaterdag 21 oktober 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Atlético Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Balaídos in Vigo.

Via de Celta de Vigo - Atlético Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celta de Vigo - Atlético Madrid (0-3)

Het Primera División duel tussen Celta de Vigo en Atlético Madrid is onder leiding van scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández geëindigd in een 0-3 overwinning voor Atlético Madrid. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Iván Villar in de 25e minuut, waardoor Celta de Vigo met een man minder kwam te staan. Een penalty zorgde er later in de 29e minuut voor dat Atlético Madrid via Antoine Griezmann op 0-1 kwam te staan. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Atlético Madrid via een goal van Antoine Griezmann in de 64e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

In de 70e minuut volgde een derde treffer van Atlético Madrid, waarmee Antoine Griezmann zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández, waardoor Atlético Madrid dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Celta de Vigo - Atlético Madrid 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celta de Vigo - Atlético Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Rode kaart Celta de Vigo Rode kaart voor Iván Villar Celta de Vigo
28' Wissel Celta de Vigo Wissel Vicente Guaita voor Kevin Vázquez Celta de Vigo
29' Penalty Atlético Madrid Penalty Antoine Griezmann Atlético Madrid 0-1
30' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor Óscar Mingueza Celta de Vigo
46' Wissel Atlético Madrid Wissel Nahuel Molina voor Samuel Lino Atlético Madrid
46' Wissel Atlético Madrid Wissel Rodrigo Riquelme voor Pablo Barrios Atlético Madrid
51' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor Carl Starfelt Celta de Vigo
54' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Saúl Ñíguez Atlético Madrid
57' Wissel Atlético Madrid Wissel Ángel Correa voor Marcos Llorente Atlético Madrid
57' Wissel Atlético Madrid Wissel Rodrigo de Paul voor Saúl Ñíguez Atlético Madrid
61' Wissel Celta de Vigo Wissel Anastasios Douvikas voor Iago Aspas Celta de Vigo
61' Wissel Celta de Vigo Wissel Hugo Sotelo voor Fran Beltrán Celta de Vigo
64' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt Antoine Griezmann Atlético Madrid 0-2
70' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt Antoine Griezmann met assist van Nahuel Molina Atlético Madrid 0-3
76' Wissel Atlético Madrid Wissel Çağlar Söyüncü voor Antoine Griezmann Atlético Madrid
81' Wissel Celta de Vigo Wissel Carlos Dotor voor Luca De La Torre Celta de Vigo
81' Wissel Celta de Vigo Wissel Miguel Rodríguez voor Jørgen Strand Larsen Celta de Vigo
87' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor Miguel Rodríguez Celta de Vigo
87' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Rodrigo Riquelme Atlético Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Celta de Vigo - Atlético Madrid
Opstellingen Celta de Vigo - Atlético Madrid
De opstellingen van Celta de Vigo en Atlético Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Celta de Vigo gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Atlético Madrid zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Celta de Vigo - Atlético Madrid

Celta de Vigo en Atlético Madrid treffen elkaar in de 10e speelronde van de Primera División van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Celta de Vigo en Atlético Madrid in de Primera División vond plaats op 12 februari 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atlético Madrid. Op basis van de afgelopen 26 duels tussen beide teams is Atlético Madrid favoriet. 17 keer wist de ploeg van Celta de Vigo te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Celta de Vigo. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Celta de Vigo 5
Winst Atlético Madrid 17
Totaal 26

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Celta de Vigo op een 18e positie staat, terwijl we Atlético Madrid terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mist.