Nabeschouwing Deportivo Alavés - Granada (3-1) || Primera División 2023/2024

Vrijdag 24 november 2023 - 21:00 uur

In de Primera División 2023/2024 neemt Deportivo Alavés het vrijdag 24 november 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Granada. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mendizorroza in Vitoria-Gasteiz.

Via de Deportivo Alavés - Granada live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deportivo Alavés - Granada (3-1)

Het Primera División duel tussen Deportivo Alavés en Granada is onder leiding van scheidsrechter Javier Alberola Rojas geëindigd in een 3-1 overwinning voor Deportivo Alavés. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Raúl Torrente zette Deportivo Alavés op een 1-0 voorsprong in de 11e minuut van de wedstrijd. Deportivo Alavés vergrootte in de 38e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Abderrahman Rebbach op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 55e minuut volgde een derde treffer van Deportivo Alavés, waarmee Samuel Omorodion zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Myrto Uzuni zette Granada even later op 3-1 nadat hij een door scheidsrechter Javier Alberola Rojas toegekende penalty wist te benutten.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Deportivo Alavés.

LIVE Deportivo Alavés - Granada 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deportivo Alavés - Granada teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Ander Guevara Deportivo Alavés
11' Eigen doelpunt Deportivo Alavés Eigen doelpunt Raúl Torrente Deportivo Alavés 1-0
16' Gele kaart Granada Gele kaart voor Gonzalo Villar Granada
38' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt Abderrahman Rebbach met assist van Javi López Deportivo Alavés 2-0
55' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt Samuel Omorodion met assist van Luis Rioja Deportivo Alavés 3-0
59' Gele kaart Granada Gele kaart voor Lucas Boyé Granada
62' Wissel Granada Wissel Antonio Puertas voor Álvaro Fernández Granada
62' Wissel Granada Wissel Famara Diédhiou voor Lucas Boyé Granada
62' Wissel Granada Wissel Sergio Ruiz Alonso voor Gonzalo Villar Granada
69' Wissel Deportivo Alavés Wissel Carlos Benavídez voor Ander Guevara Deportivo Alavés
69' Wissel Deportivo Alavés Wissel Álex Sola voor Abderrahman Rebbach Deportivo Alavés
74' Wissel Deportivo Alavés Wissel Ianis Hagi voor Jon Guridi Deportivo Alavés
74' Wissel Deportivo Alavés Wissel Kike García voor Samuel Omorodion Deportivo Alavés
79' Wissel Granada Wissel Shon Weissman voor Óscar Melendo Granada
79' Wissel Granada Wissel Ricard Sánchez voor Wilson Manafá Granada
86' Penalty Granada Penalty Myrto Uzuni Granada 3-1
87' Wissel Deportivo Alavés Wissel Ricard Sánchez voor Deportivo Alavés
90' Wissel Deportivo Alavés Wissel Nahuel Tenaglia voor Luis Rioja Deportivo Alavés
Video hoogtepunten en samenvatting Deportivo Alavés - Granada
Opstellingen Deportivo Alavés - Granada
De opstellingen van Deportivo Alavés en Granada zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Deportivo Alavés gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Granada zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Deportivo Alavés - Granada

Deportivo Alavés en Granada treffen elkaar in de 14e speelronde van de Primera División van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Alberola Rojas en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Deportivo Alavés en Granada in de Primera División vond plaats op 19 maart 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Granada. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Granada favoriet. 6 keer wist de ploeg van Deportivo Alavés te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Deportivo Alavés. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Deportivo Alavés 2
Winst Granada 6
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Deportivo Alavés op een 15e positie staat, terwijl we Granada terugvinden op de 19e plaats.