Nabeschouwing Deportivo Alavés - Las Palmas (0-1) || Primera División 2023/2024

Zaterdag 9 december 2023 - 14:00 uur

In de Primera División 2023/2024 neemt Deportivo Alavés het zaterdag 9 december 2023 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Las Palmas. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mendizorroza in Vitoria-Gasteiz.

Via de Deportivo Alavés - Las Palmas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deportivo Alavés - Las Palmas (0-1)

Het Primera División duel tussen Deportivo Alavés en Las Palmas is onder leiding van scheidsrechter José Luis Munuera Montero geëindigd in een 0-1 overwinning voor Las Palmas. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door Kirian Rodríguez, waarmee Las Palmas met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Deportivo Alavés dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Las Palmas.

LIVE Deportivo Alavés - Las Palmas 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deportivo Alavés - Las Palmas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor Sergi Cardona Las Palmas
31' Doelpunt Las Palmas Doelpunt Kirian Rodríguez met assist van Alberto Moleiro Las Palmas 0-1
33' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor Javier Muñoz Las Palmas
48' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Abdel Abqar Deportivo Alavés
53' VAR: Afgekeurd doelpunt Samuel Omorodion Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Samuel Omorodion Deportivo Alavés
62' Wissel Las Palmas Wissel Máximo Perrone voor Enzo Loiodice Las Palmas
62' Wissel Las Palmas Wissel Marvin Park voor Marc Cardona Las Palmas
63' Wissel Deportivo Alavés Wissel Álex Sola voor Abderrahman Rebbach Deportivo Alavés
63' Wissel Deportivo Alavés Wissel Carlos Benavídez voor Ianis Hagi Deportivo Alavés
73' VAR: Afgekeurd doelpunt Samuel Omorodion Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Samuel Omorodion Deportivo Alavés
76' Wissel Las Palmas Wissel Cristian Herrera voor Munir El Haddadi Las Palmas
77' Wissel Deportivo Alavés Wissel Kike García voor Antonio Blanco Deportivo Alavés
85' Wissel Deportivo Alavés Wissel Unai Ropero voor Luis Rioja Deportivo Alavés
86' Wissel Deportivo Alavés Wissel Nahuel Tenaglia voor Abdel Abqar Deportivo Alavés
87' Wissel Las Palmas Wissel Benito Ramírez voor Alberto Moleiro Las Palmas
97' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Rafa Marín Deportivo Alavés
98' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor Cristian Herrera Las Palmas
90' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Luis García Plaza Deportivo Alavés
92' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Andoni Gorosabel Deportivo Alavés
97' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor Marvin Park Las Palmas
Video hoogtepunten en samenvatting Deportivo Alavés - Las Palmas
Opstellingen Deportivo Alavés - Las Palmas
De opstellingen van Deportivo Alavés en Las Palmas zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Deportivo Alavés gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Las Palmas zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.
Voorbeschouwing Deportivo Alavés - Las Palmas

Deportivo Alavés en Las Palmas treffen elkaar in de 16e speelronde van de Primera División van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Luis Munuera Montero en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Deportivo Alavés en Las Palmas in de Primera División vond plaats op 22 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Deportivo Alavés. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Deportivo Alavés favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Las Palmas slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Deportivo Alavés 2
Winst Las Palmas 0
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Deportivo Alavés op een 13e positie staat, terwijl we Las Palmas terugvinden op de 9e plaats.