Nabeschouwing Deportivo Alavés - Rayo Vallecano (1-0) || Primera División 2023/2024

Zondag 10 maart 2024 - 14:00 uur

In de Primera División 2023/2024 neemt Deportivo Alavés het zondag 10 maart 2024 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Rayo Vallecano. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mendizorroza in Vitoria-Gasteiz.

Via de Deportivo Alavés - Rayo Vallecano live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deportivo Alavés - Rayo Vallecano (1-0)

Het Primera División duel tussen Deportivo Alavés en Rayo Vallecano is onder leiding van scheidsrechter José Luis Munuera Montero geëindigd in een 1-0 overwinning voor Deportivo Alavés. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 44e minuut door Andoni Gorosabel, waarmee Deportivo Alavés met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Deportivo Alavés.

LIVE Deportivo Alavés - Rayo Vallecano 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deportivo Alavés - Rayo Vallecano teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor Isi Palazón Rayo Vallecano
28' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Abdel Abqar Deportivo Alavés
30' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor Alfonso Espino Rayo Vallecano
44' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt Andoni Gorosabel met assist van Antonio Blanco Deportivo Alavés 1-0
46' Wissel Rayo Vallecano Wissel Pep Chavarría voor Alfonso Espino Rayo Vallecano
63' Wissel Rayo Vallecano Wissel Sergio Camello voor Raúl de Tomás Rayo Vallecano
63' Wissel Rayo Vallecano Wissel Miguel Crespo voor Kike Pérez Rayo Vallecano
71' Wissel Deportivo Alavés Wissel Abderrahman Rebbach voor Luis Rioja Deportivo Alavés
71' Wissel Deportivo Alavés Wissel Kike García voor Samuel Omorodion Deportivo Alavés
78' Wissel Deportivo Alavés Wissel Carlos Benavídez voor Jon Guridi Deportivo Alavés
78' Wissel Deportivo Alavés Wissel Radamel Falcao voor Pathé Ciss Deportivo Alavés
78' Wissel Rayo Vallecano Wissel Álex Sola voor Carlos Vicente Rayo Vallecano
85' Wissel Deportivo Alavés Wissel Nahuel Tenaglia voor Andoni Gorosabel Deportivo Alavés
86' Wissel Rayo Vallecano Wissel Bebé voor Jorge de Frutos Rayo Vallecano
97' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Antonio Blanco Deportivo Alavés
Video hoogtepunten en samenvatting Deportivo Alavés - Rayo Vallecano
Opstellingen Deportivo Alavés - Rayo Vallecano
De opstellingen van Deportivo Alavés en Rayo Vallecano zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Deportivo Alavés gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rayo Vallecano zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Deportivo Alavés - Rayo Vallecano

Deportivo Alavés en Rayo Vallecano treffen elkaar in de 28e speelronde van de Primera División van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Luis Munuera Montero en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Deportivo Alavés en Rayo Vallecano in de Primera División vond plaats op 15 september 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rayo Vallecano. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Rayo Vallecano favoriet. 3 keer wist de ploeg van Deportivo Alavés te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Deportivo Alavés. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Deportivo Alavés 2
Winst Rayo Vallecano 3
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Deportivo Alavés op een 13e positie staat, terwijl we Rayo Vallecano terugvinden op de 16e plaats.