Nabeschouwing Deportivo Alavés - Real Sociedad (0-1) || Primera División 2023/2024

Zondag 31 maart 2024 - 18:30 uur

In de Primera División 2023/2024 neemt Deportivo Alavés het zondag 31 maart 2024 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Real Sociedad. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mendizorroza in Vitoria-Gasteiz.

Via de Deportivo Alavés - Real Sociedad live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deportivo Alavés - Real Sociedad (0-1)

Het Primera División duel tussen Deportivo Alavés en Real Sociedad is onder leiding van scheidsrechter Francisco José Hernández Maeso geëindigd in een 0-1 overwinning voor Real Sociedad. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 59e minuut door Jon Pacheco, waarmee Real Sociedad met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Real Sociedad uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Deportivo Alavés - Real Sociedad 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deportivo Alavés - Real Sociedad teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Wissel Real Sociedad Wissel Sheraldo Becker voor Takefusa Kubo Real Sociedad
59' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt Jon Pacheco met assist van Arsen Zakharyan Real Sociedad 0-1
62' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Ander Guevara Deportivo Alavés
66' Wissel Deportivo Alavés Wissel Carlos Benavidez voor Ander Guevara Deportivo Alavés
66' Wissel Deportivo Alavés Wissel J. Panichelli voor Jon Guridi Deportivo Alavés
69' Wissel Real Sociedad Wissel André Silva voor Ander Barrenetxea  Real Sociedad
69' Wissel Real Sociedad Wissel Kieran Tierney voor Mikel Oyarzabal Real Sociedad
75' Wissel Deportivo Alavés Wissel Kike García voor Samu Omorodion Deportivo Alavés
75' Wissel Deportivo Alavés Wissel Abde Rebbach voor Luis Rioja Deportivo Alavés
75' Wissel Deportivo Alavés Wissel Giuliano Simeone voor Carlos Vicente Deportivo Alavés
80' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Mikel Merino Real Sociedad
83' Wissel Real Sociedad Wissel Beñat Turrientes voor Arsen Zakharyan Real Sociedad
86' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Abdel Abqar Deportivo Alavés
89' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Jon Pacheco Real Sociedad
Video hoogtepunten en samenvatting Deportivo Alavés - Real Sociedad
Opstellingen Deportivo Alavés - Real Sociedad
De opstellingen van Deportivo Alavés en Real Sociedad zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Deportivo Alavés gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Real Sociedad zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Deportivo Alavés - Real Sociedad

Deportivo Alavés en Real Sociedad treffen elkaar in de 30e speelronde van de Primera División van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Francisco José Hernández Maeso en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Deportivo Alavés en Real Sociedad in de Primera División vond plaats op 2 januari 2024 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide teams is Real Sociedad favoriet. 8 keer wist de ploeg van Deportivo Alavés te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Deportivo Alavés. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Deportivo Alavés 4
Winst Real Sociedad 8
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Deportivo Alavés op een 13e positie staat, terwijl we Real Sociedad terugvinden op de 6e plaats.