Nabeschouwing Getafe - Almería (2-1) || Primera División 2023/2024

Zaterdag 25 november 2023 - 18:30 uur

In de Primera División 2023/2024 neemt Getafe het zaterdag 25 november 2023 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Almería. De wedstrijd wordt gespeeld in Coliseum Alfonso Pérez in Getafe.

Via de Getafe - Almería live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Getafe - Almería (2-1)

Het Primera División duel tussen Getafe en Almería is onder leiding van scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández geëindigd in een 2-1 overwinning voor Getafe. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Largie Ramazani, waarmee Almería met 0-1 de leiding nam. Getafe kwam in de 33e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Mason Greenwood , die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 45e minuut zette Borja Mayoral zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Getafe de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández, waardoor Getafe dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Getafe - Almería 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Getafe - Almería teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Almería Doelpunt Largie Ramazani met assist van Chumi Almería 0-1
24' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Diego Rico Getafe
28' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Omar Alderete Getafe
30' Gele kaart Getafe Gele kaart voor José Bordalás Jiménez Getafe
30' Wissel Getafe Wissel Óscar Rodríguez voor José Ángel Carmona Getafe
33' Doelpunt Getafe Doelpunt Mason Greenwood  met assist van Omar Alderete Getafe 1-1
45' Doelpunt Getafe Doelpunt Borja Mayoral Getafe 2-1
46' Wissel Getafe Wissel Djené voor Omar Alderete Getafe
52' Gele kaart Almería Gele kaart voor Edgar González Almería
60' Gele kaart Almería Gele kaart voor Léo Baptistão Almería
63' Gele kaart Almería Gele kaart voor Largie Ramazani Almería
64' Gele kaart Almería Gele kaart voor Iddrisu Baba Almería
67' Wissel Almería Wissel Lázaro voor Adrián Embarba Almería
68' Wissel Almería Wissel Alejandro Pozo voor Houboulang Mendes Almería
72' Wissel Getafe Wissel Carles Aleñá voor Juanmi Latasa Getafe
75' Wissel Almería Wissel Gonzalo Melero voor Lucas Robertone Almería
83' Wissel Almería Wissel Marciano Sanca voor Largie Ramazani Almería
84' Wissel Almería Wissel Arnau Puigmal voor Sergio Arribas Almería
89' Wissel Getafe Wissel Fabrizio Angileri voor Mason Greenwood  Getafe
89' Wissel Getafe Wissel Jaime Mata voor Borja Mayoral Getafe
Video hoogtepunten en samenvatting Getafe - Almería
Opstellingen Getafe - Almería
De opstellingen van Getafe en Almería zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Getafe gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Almería zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Getafe - Almería

Getafe en Almería treffen elkaar in de 14e speelronde van de Primera División van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Getafe en Almería in de Primera División vond plaats op 26 april 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Almería. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is Almería favoriet. 6 keer wist de ploeg van Getafe te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Getafe. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Getafe 5
Winst Almería 6
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Getafe op een 11e positie staat, terwijl we Almería terugvinden op de 20e plaats.