Nabeschouwing Getafe - Granada (2-0) || Primera División 2023/2024

Maandag 29 januari 2024 - 21:00 uur

In de Primera División 2023/2024 neemt Getafe het maandag 29 januari 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Granada. De wedstrijd wordt gespeeld in Coliseum Alfonso Pérez in Getafe.

Via de Getafe - Granada live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Getafe - Granada (2-0)

Het Primera División duel tussen Getafe en Granada is onder leiding van scheidsrechter Víctor García Verdura geëindigd in een 2-0 overwinning voor Getafe. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door Mason Greenwood , waarmee Getafe met 1-0 de leiding nam. Getafe vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Borja Mayoral op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een penalty in de 59e minuut was de ideale kans voor Granada om te scoren. Myrto Uzuni was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 2-0 bleef.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Getafe.

LIVE Getafe - Granada 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Getafe - Granada teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Diego Rico Getafe
21' Doelpunt Getafe Doelpunt Mason Greenwood  met assist van Juan Iglesias Getafe 1-0
36' Doelpunt Getafe Doelpunt Borja Mayoral Getafe 2-0
57' Gonzalo Villar Granada
59' Wissel Granada Wissel Óscar Melendo voor Gerard Gumbau Granada
59' Penalty gemist Granada Penalty gemist Myrto Uzuni Myrto Uzuni Granada
63' Wissel Getafe Wissel Enes Ünal voor Jaime Mata Getafe
71' Wissel Getafe Wissel Fabrizio Angileri voor Jordi Getafe
71' Wissel Getafe Wissel Carles Aleñá voor Borja Mayoral Getafe
81' Wissel Getafe Wissel Gastón Álvarez voor Yellu Santiago Getafe
87' Gele kaart Granada Gele kaart voor Bruno Méndez Granada
88' Wissel Granada Wissel Faitout Maouassa voor Carlos Neva Granada
89' Wissel Granada Wissel Antonio Puertas voor Myrto Uzuni Granada
90' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Mason Greenwood  Getafe
90' Gele kaart Granada Gele kaart voor Alexander Medina Reobasco Granada
Video hoogtepunten en samenvatting Getafe - Granada
Opstellingen Getafe - Granada
De opstellingen van Getafe en Granada zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Getafe gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Granada zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Getafe - Granada

Getafe en Granada treffen elkaar in de 22e speelronde van de Primera División van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Víctor García Verdura en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Getafe en Granada in de Primera División vond plaats op 11 november 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide teams is Granada favoriet. 7 keer wist de ploeg van Getafe te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Getafe. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Getafe 4
Winst Granada 7
Gelijkspel 6
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Getafe op een 10e positie staat, terwijl we Granada terugvinden op de 19e plaats.