Nabeschouwing Getafe - Rayo Vallecano (0-2) || Primera División 2023/2024

Dinsdag 2 januari 2024 - 17:00 uur

In de Primera División 2023/2024 neemt Getafe het dinsdag 2 januari 2024 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Rayo Vallecano. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Civitas Metropolitano in Madrid.

Via de Getafe - Rayo Vallecano live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Getafe - Rayo Vallecano (0-2)

Het Primera División duel tussen Getafe en Rayo Vallecano is onder leiding van scheidsrechter Jorge Figueroa Vázquez geëindigd in een 0-2 overwinning voor Rayo Vallecano. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor Juanmi Latasa van Getafe. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 40e minuut het veld moest verlaten. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 46 minuten was het Sergio Camello die Rayo Vallecano op een 0-1 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Rayo Vallecano via een goal van Sergio Camello in de 47e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

In de 50e minuut werd Mason Greenwood  van Getafe met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Getafe het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 70e minuut werd Damián Suárez van Getafe met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Getafe met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Rayo Vallecano.

LIVE Getafe - Rayo Vallecano 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Getafe - Rayo Vallecano teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor Alfonso Espino Rayo Vallecano
19' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Djené Getafe
23' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Juanmi Latasa Getafe
39' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor Kike Pérez Rayo Vallecano
40' Tweede gele kaart Getafe Tweede gele kaart voor Juanmi Latasa Getafe
46' Doelpunt Rayo Vallecano Doelpunt Sergio Camello Rayo Vallecano 0-1
46' Wissel Rayo Vallecano Wissel Randy Nteka voor Kike Pérez Rayo Vallecano
46' Wissel Rayo Vallecano Wissel Pep Chavarría voor Alfonso Espino Rayo Vallecano
47' Doelpunt Rayo Vallecano Doelpunt Sergio Camello met assist van Randy Nteka Rayo Vallecano 0-2
50' Rode kaart Getafe Rode kaart voor Mason Greenwood  Getafe
54' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Jaime Mata Getafe
57' Wissel Rayo Vallecano Wissel Pathé Ciss voor Unai López Rayo Vallecano
57' Wissel Getafe Wissel José Ángel Carmona voor Jaime Mata Getafe
62' Borja Mayoral Getafe
69' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Damián Suárez Getafe
69' Wissel Getafe Wissel Carles Aleñá voor Gastón Álvarez Getafe
69' Wissel Getafe Wissel Enes Ünal voor Luis Milla Getafe
70' Wissel Getafe Wissel Omar Alderete voor Damián Suárez Getafe
70' Rode kaart Getafe Rode kaart voor Damián Suárez Getafe
74' Wissel Rayo Vallecano Wissel Radamel Falcao voor Sergio Camello Rayo Vallecano
77' Wissel Getafe Wissel Stefan Mitrović voor Djené Getafe
82' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Omar Alderete Getafe
86' Wissel Rayo Vallecano Wissel Bebé voor Jorge de Frutos Rayo Vallecano
90' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor Pathé Ciss Rayo Vallecano
Video hoogtepunten en samenvatting Getafe - Rayo Vallecano
Opstellingen Getafe - Rayo Vallecano
De opstellingen van Getafe en Rayo Vallecano zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Getafe gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Rayo Vallecano zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Getafe - Rayo Vallecano

Getafe en Rayo Vallecano treffen elkaar in de 19e speelronde van de Primera División van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jorge Figueroa Vázquez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Getafe en Rayo Vallecano in de Primera División vond plaats op 12 februari 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide teams is Rayo Vallecano favoriet. 9 keer wist de ploeg van Getafe te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Getafe. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Getafe 3
Winst Rayo Vallecano 9
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Getafe op een 8e positie staat, terwijl we Rayo Vallecano terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.