Nabeschouwing Girona - Cádiz (4-1) || Primera División 2023/2024

Zaterdag 20 april 2024 - 21:00 uur

In de Primera División 2023/2024 neemt Girona het zaterdag 20 april 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Cádiz. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadi Municipal de Montilivi in Girona.

Via de Girona - Cádiz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Girona - Cádiz (4-1)

Het Primera División duel tussen Girona en Cádiz is onder leiding van scheidsrechter Javier Alberola Rojas geëindigd in een 4-1 overwinning voor Girona. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door Eric García, waarmee Girona met 1-0 de leiding nam. Girona vergrootte in de 22e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Iván Martín op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 71e minuut volgde een derde treffer van Girona, waarmee Artem Dovbyk zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 81 minuten deed Gonzalo Escalante iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Cádiz werd verkleind tot 3-1. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 82e minuut wist Portu namens Girona de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Javier Alberola Rojas en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Girona.

LIVE Girona - Cádiz 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Girona - Cádiz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Girona Doelpunt Eric García met assist van Sávio Girona 1-0
22' Doelpunt Girona Doelpunt Iván Martín met assist van Miguel Gutiérrez Girona 2-0
31' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor Álex Fernández Cádiz
42' Gele kaart Girona Gele kaart voor Miguel Gutiérrez Girona
46' Wissel Cádiz Wissel Gonzalo Escalante voor Álex Fernández Cádiz
46' Wissel Cádiz Wissel Chris Ramos voor Juanmi Cádiz
58' Wissel Girona Wissel Jhon Solís voor Yangel Herrera  Girona
70' Wissel Cádiz Wissel Rubén Sobrino voor Iván Alejo Cádiz
70' Wissel Cádiz Wissel Roger Martí voor Maxi Gómez Cádiz
71' Doelpunt Girona Doelpunt Artem Dovbyk met assist van Miguel Gutiérrez Girona 3-0
75' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor Víctor Chust Cádiz
76' Wissel Girona Wissel Arnau Martínez voor Miguel Gutiérrez Girona
76' Wissel Girona Wissel Portu voor Iván Martín Girona
81' Doelpunt Cádiz Doelpunt Gonzalo Escalante met assist van Roger Martí Cádiz 3-1
82' Doelpunt Girona Doelpunt Portu Girona 4-1
86' Wissel Cádiz Wissel Sergi Guardiola voor Robert Navarro Cádiz
86' Wissel Girona Wissel Toni Villa voor Artem Dovbyk Girona
86' Wissel Girona Wissel Pablo Torre voor Yan Couto Girona
Video hoogtepunten en samenvatting Girona - Cádiz
Opstellingen Girona - Cádiz
De opstellingen van Girona en Cádiz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Girona gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Cádiz zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Girona - Cádiz

Girona en Cádiz treffen elkaar in de 32e speelronde van de Primera División van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Alberola Rojas en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Girona en Cádiz in de Primera División vond plaats op 7 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Girona. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Girona als Cádiz wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Winst Girona 1
Winst Cádiz 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Girona op een 3e positie staat, terwijl we Cádiz terugvinden op de 18e plaats.