Nabeschouwing Girona - Osasuna (2-0) || Primera División 2023/2024

Zaterdag 9 maart 2024 - 21:00 uur

In de Primera División 2023/2024 neemt Girona het zaterdag 9 maart 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Osasuna. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadi Municipal de Montilivi in Girona.

Via de Girona - Osasuna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Girona - Osasuna (2-0)

Het Primera División duel tussen Girona en Osasuna is onder leiding van scheidsrechter Mateo Busquets Ferrer geëindigd in een 2-0 overwinning voor Girona. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door Portu, waarmee Girona met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Girona opnieuw te scoren. In de 86e minuut was het Sávio die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Girona.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Girona.

LIVE Girona - Osasuna 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Girona - Osasuna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Girona Doelpunt Portu met assist van Viktor Tsygankov Girona 1-0
35' Gele kaart Girona Gele kaart voor Iván Martín Girona
45' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Jorge Herrando Osasuna
58' Gele kaart Girona Gele kaart voor Eric García Girona
63' Wissel Girona Wissel Yan Couto voor Viktor Tsygankov Girona
68' Gele kaart Girona Gele kaart voor Portu Girona
70' Wissel Osasuna Wissel Moi Gómez voor Lucas Torró Osasuna
70' Wissel Osasuna Wissel Raúl García voor Rubén García Osasuna
72' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Jesús Areso Osasuna
80' Wissel Girona Wissel Cristhian Stuani voor Artem Dovbyk Girona
80' Wissel Girona Wissel Jhon Solis voor Portu Girona
86' Doelpunt Girona Doelpunt Sávio met assist van Aleix García Girona 2-0
88' Wissel Osasuna Wissel José Manuel Arnáiz voor Ante Budimir Osasuna
88' Wissel Osasuna Wissel Pablo Ibáñez Lumbreras voor Jesús Areso Osasuna
94' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Moi Gómez Osasuna
92' Wissel Girona Wissel Pablo Torre voor Sávio Girona
92' Wissel Girona Wissel Antonino voor Iván Martín Girona
Video hoogtepunten en samenvatting Girona - Osasuna
Opstellingen Girona - Osasuna
De opstellingen van Girona en Osasuna zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Girona gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Osasuna zal beginnen in een 3-5-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Girona - Osasuna

Girona en Osasuna treffen elkaar in de 28e speelronde van de Primera División van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mateo Busquets Ferrer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Girona en Osasuna in de Primera División vond plaats op 4 november 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Girona. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Girona als Osasuna wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Winst Girona 1
Winst Osasuna 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Girona op een 3e positie staat, terwijl we Osasuna terugvinden op de 10e plaats.