Nabeschouwing Granada - Cádiz (2-0) || Primera División 2023/2024

Woensdag 3 januari 2024 - 17:00 uur

In de Primera División 2023/2024 neemt Granada het woensdag 3 januari 2024 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Cádiz. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Los Cármenes in Granada.

Via de Granada - Cádiz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Granada - Cádiz (2-0)

Het Primera División duel tussen Granada en Cádiz is onder leiding van scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana geëindigd in een 2-0 overwinning voor Granada. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door Myrto Uzuni, waarmee Granada met 1-0 de leiding nam. In de 54e minuut moest Rubén Sobrino van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Cádiz verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Granada via een goal van Bryan Zaragoza in de 70e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Granada.

LIVE Granada - Cádiz 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Granada - Cádiz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor Rubén Alcaraz Cádiz
22' Doelpunt Granada Doelpunt Myrto Uzuni met assist van Lucas Boyé Granada 1-0
24' Myrto Uzuni Granada
42' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor Álex Fernández Cádiz
43' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor Chris Ramos Cádiz
45' Rubén Sobrino Cádiz
46' Wissel Cádiz Wissel Rominigue Kouamé voor Álex Fernández Cádiz
46' Wissel Cádiz Wissel Robert Navarro voor Darwin Machís Cádiz
54' Rubén Sobrino Cádiz
54' Rode kaart Cádiz Rode kaart voor Rubén Sobrino Cádiz
58' Wissel Cádiz Wissel Sergi Guardiola voor Maximiliano Gómez Cádiz
64' Gele kaart Granada Gele kaart voor Ricard Sánchez Granada
65' Gele kaart Granada Gele kaart voor Lucas Boyé Granada
70' Doelpunt Granada Doelpunt Bryan Zaragoza met assist van Carlos Neva Granada 2-0
72' Wissel Granada Wissel José Callejón voor Lucas Boyé Granada
76' Wissel Cádiz Wissel Brian Ocampo voor Rubén Alcaraz Cádiz
79' Wissel Granada Wissel Miguel Rubio voor B. Méndez Granada
80' Wissel Granada Wissel Matías Arezo voor Myrto Uzuni Granada
80' Wissel Granada Wissel Jesús Vallejo voor Ricard Sánchez Granada
80' Wissel Cádiz Wissel Álvaro Negredo voor Chris Ramos Cádiz
86' Gele kaart Granada Gele kaart voor Ignasi Miquel Granada
88' Wissel Granada Wissel Antonio Puertas voor Álvaro Fernández Granada
98' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor Fali Cádiz
Video hoogtepunten en samenvatting Granada - Cádiz
Opstellingen Granada - Cádiz
De opstellingen van Granada en Cádiz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Granada gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Cádiz zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Granada - Cádiz

Granada en Cádiz treffen elkaar in de 19e speelronde van de Primera División van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Granada en Cádiz in de Primera División vond plaats op 28 februari 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Cádiz favoriet. 1 keer wist de ploeg van Granada te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Granada. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Granada 0
Winst Cádiz 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Granada op een 19e positie staat, terwijl we Cádiz terugvinden op de 17e plaats.