Nabeschouwing Granada - Deportivo Alavés (2-0) || Primera División 2023/2024

Zondag 14 april 2024 - 16:15 uur

In de Primera División 2023/2024 neemt Granada het zondag 14 april 2024 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Deportivo Alavés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Los Cármenes in Granada.

Via de Granada - Deportivo Alavés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Granada - Deportivo Alavés (2-0)

Het Primera División duel tussen Granada en Deportivo Alavés is onder leiding van scheidsrechter Víctor García Verdura geëindigd in een 2-0 overwinning voor Granada. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 9 minuten. Myrto Uzuni  maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Granada vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Granada vergrootte in de 38e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Lucas Boyé op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Granada.

LIVE Granada - Deportivo Alavés 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Granada - Deportivo Alavés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Penalty Granada Penalty Myrto Uzuni  Granada 1-0
20' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Andoni Gorosabel Deportivo Alavés
38' Doelpunt Granada Doelpunt Lucas Boyé met assist van Sergio Ruiz Granada 2-0
48' Gele kaart Granada Gele kaart voor Gerard Gumbau Granada
45' Gele kaart Granada Gele kaart voor Myrto Uzuni  Granada
45' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Nahuel Tenaglia Deportivo Alavés
46' Wissel Deportivo Alavés Wissel Abde Rebbach voor Carlos Vicente Deportivo Alavés
46' Wissel Deportivo Alavés Wissel Álex Sola voor Luis Rioja Deportivo Alavés
60' Gele kaart Granada Gele kaart voor Miguel Rubio Granada
64' Wissel Deportivo Alavés Wissel Carlos Benavidez voor Antonio Blanco Deportivo Alavés
64' Wissel Deportivo Alavés Wissel Kike García voor Samu Omorodion Deportivo Alavés
64' Wissel Granada Wissel Gonzalo Villar voor Kamil Jóźwiak Granada
71' Wissel Deportivo Alavés Wissel Giuliano Simeone voor J. Panichelli Deportivo Alavés
75' Wissel Granada Wissel José Callejón voor Myrto Uzuni  Granada
83' Wissel Granada Wissel Matías Arezo voor Lucas Boyé Granada
83' Wissel Granada Wissel Martin Hongla voor Gerard Gumbau Granada
Video hoogtepunten en samenvatting Granada - Deportivo Alavés
Opstellingen Granada - Deportivo Alavés
De opstellingen van Granada en Deportivo Alavés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Granada gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Deportivo Alavés zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Granada - Deportivo Alavés

Granada en Deportivo Alavés treffen elkaar in de 31e speelronde van de Primera División van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Víctor García Verdura en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Granada en Deportivo Alavés in de Primera División vond plaats op 24 november 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Deportivo Alavés. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Granada favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Deportivo Alavés slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Granada 6
Winst Deportivo Alavés 3
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Granada op een 19e positie staat, terwijl we Deportivo Alavés terugvinden op de 14e plaats.