Nabeschouwing Granada - Valencia (0-1) || Primera División 2023/2024

Donderdag 4 april 2024 - 20:00 uur

In de Primera División 2023/2024 neemt Granada het donderdag 4 april 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Valencia. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Los Cármenes in Granada.

Via de Granada - Valencia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Granada - Valencia (0-1)

Het Primera División duel tussen Granada en Valencia is onder leiding van scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández geëindigd in een 0-1 overwinning voor Valencia. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 77e minuut door André Almeida, waarmee Valencia met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Valencia uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Granada - Valencia 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Granada - Valencia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

57' Wissel Valencia Wissel André Almeida voor Sergi Canós Valencia
57' Wissel Valencia Wissel Jesús Vázquez voor Dimitri Foulquier Valencia
57' Wissel Granada Wissel Kamil Jóźwiak voor Theo Corbeanu Granada
59' Gele kaart Granada Gele kaart voor Lucas Boyé Granada
63' Gele kaart Granada Gele kaart voor Kamil Jóźwiak Granada
65' Wissel Granada Wissel Ricard Sánchez voor Bruno Méndez Granada
69' Wissel Valencia Wissel Peter Federico voor Fran Pérez Valencia
70' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Peter Federico Valencia
77' Doelpunt Valencia Doelpunt André Almeida Valencia 0-1
79' Gele kaart Granada Gele kaart voor Matías Arezo Myrto Uzuni  Granada
79' Wissel Granada Wissel Gonzalo Villar voor Sergio Ruiz Granada
79' Wissel Granada Wissel Gonzalo Villar voor Granada
86' Wissel Valencia Wissel Alberto Marí voor Hugo Duro Valencia
Video hoogtepunten en samenvatting Granada - Valencia
Opstellingen Granada - Valencia
De opstellingen van Granada en Valencia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Granada gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Valencia zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Granada - Valencia

Granada en Valencia treffen elkaar in de 26e speelronde van de Primera División van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Granada en Valencia in de Primera División vond plaats op 5 november 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Valencia. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide teams is Valencia favoriet. 14 keer wist de ploeg van Granada te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Granada. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Granada 1
Winst Valencia 14
Totaal 19

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Granada op een 19e positie staat, terwijl we Valencia terugvinden op de 8e plaats.