Nabeschouwing Las Palmas - Almería (0-1) || Primera División 2023/2024

Zondag 17 maart 2024 - 16:15 uur

In de Primera División 2023/2024 neemt Las Palmas het zondag 17 maart 2024 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Almería. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Gran Canaria in Las Palmas de Gran Canaria.

Via de Las Palmas - Almería live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Las Palmas - Almería (0-1)

Het Primera División duel tussen Las Palmas en Almería is onder leiding van scheidsrechter Víctor García Verdura geëindigd in een 0-1 overwinning voor Almería. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door Léo Baptistão, waarmee Almería met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Las Palmas dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Almería.

LIVE Las Palmas - Almería 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Las Palmas - Almería teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Almería Gele kaart voor Álex Centelles Almería
9' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor Francisco García Pimienta Las Palmas
14' Doelpunt Almería Doelpunt Léo Baptistão met assist van Largie Ramazani Almería 0-1
26' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor Máximo Perrone Las Palmas
46' Wissel Almería Wissel Chumi voor A. Radovanović Almería
46' Wissel Las Palmas Wissel Enzo Loiodice voor Máximo Perrone Las Palmas
46' Wissel Las Palmas Wissel Marvin Park voor Munir El Haddadi Las Palmas
59' Wissel Almería Wissel Marko Milovanović voor Léo Baptistão Almería
59' Wissel Almería Wissel Gonzalo Melero voor Marcos Pena Almería
60' Wissel Las Palmas Wissel Marc Cardona voor Javier Muñoz Las Palmas
66' Wissel Almería Wissel Iddrisu Baba voor Jonathan Viera Almería
70' Wissel Las Palmas Wissel Benito Ramírez voor Sergi Cardona Las Palmas
80' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor Marvin Park Las Palmas
80' Wissel Almería Wissel Bruno Langa  voor Largie Ramazani Almería
87' Wissel Las Palmas Wissel Pejiño voor Julián Araujo Las Palmas
94' Gele kaart Almería Gele kaart voor Bruno Langa  Almería
Video hoogtepunten en samenvatting Las Palmas - Almería
Opstellingen Las Palmas - Almería
De opstellingen van Las Palmas en Almería zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Las Palmas gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en Almería zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Las Palmas - Almería

Las Palmas en Almería treffen elkaar in de 29e speelronde van de Primera División van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Víctor García Verdura en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Las Palmas en Almería in de Primera División vond plaats op 28 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Las Palmas. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Las Palmas favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Almería slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Las Palmas 1
Winst Almería 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Las Palmas op een 10e positie staat, terwijl we Almería terugvinden op de 20e plaats.