Nabeschouwing Las Palmas - Girona (0-2) || Primera División 2023/2024

Zaterdag 27 april 2024 - 14:00 uur

In de Primera División 2023/2024 neemt Las Palmas het zaterdag 27 april 2024 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Girona. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Gran Canaria in Las Palmas de Gran Canaria.

Via de Las Palmas - Girona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Las Palmas - Girona (0-2)

Het Primera División duel tussen Las Palmas en Girona is onder leiding van scheidsrechter Jorge Figueroa Vázquez geëindigd in een 0-2 overwinning voor Girona. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 8e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg Sandro Ramírez van Las Palmas via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 26 minuten was het David López die Girona op een 0-1 voorsprong zette. Een penalty in de 26e minuut was de ideale kans voor Girona om te scoren. Artem Dovbyk was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 0-1 bleef.

Artem Dovbyk zette Girona even later op 0-2 nadat hij een door scheidsrechter Jorge Figueroa Vázquez toegekende penalty wist te benutten.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Girona.

LIVE Las Palmas - Girona 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Las Palmas - Girona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Alberto Moleiro Las Palmas
8' Penalty gemist Las Palmas Penalty gemist Sandro Ramírez Sandro Ramírez Las Palmas
26' Doelpunt Girona Doelpunt David López Girona 0-1
26' Penalty gemist Girona Penalty gemist Artem Dovbyk Artem Dovbyk Girona
37' Gele kaart Girona Gele kaart voor Artem Dovbyk Girona
39' Gele kaart Girona Gele kaart voor Yangel Herrera  Girona
39' Yan Couto Girona
49' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor Mika Mármol Las Palmas
55' Yan Couto Girona
57' Penalty Girona Penalty Artem Dovbyk Girona 0-2
63' Wissel Las Palmas Wissel Marc Cardona voor Sandro Ramírez Las Palmas
63' Wissel Las Palmas Wissel Sergi Cardona voor Daley Sinkgraven Las Palmas
63' Wissel Las Palmas Wissel Munir El Haddadi voor Alex Suárez Las Palmas
69' Gele kaart Girona Gele kaart voor Yan Couto Girona
70' Gele kaart Girona Gele kaart voor Portu Yan Couto Girona
70' Wissel Girona Wissel Viktor Tsygankov voor Artem Dovbyk Girona
78' Wissel Girona Wissel Fabio González voor Maximo Perrone Girona
80' Wissel Las Palmas Wissel Pablo Torre voor Sávio Las Palmas
81' Wissel Girona Wissel Benito Ramírez voor Javier Muñoz Girona
89' Wissel Las Palmas Wissel Arnau Martínez voor Yangel Herrera  Las Palmas
89' Wissel Girona Wissel Jhon Solís voor Iván Martín Girona
Video hoogtepunten en samenvatting Las Palmas - Girona
Opstellingen Las Palmas - Girona
De opstellingen van Las Palmas en Girona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Las Palmas gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en Girona zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Las Palmas - Girona

Las Palmas en Girona treffen elkaar in de 33e speelronde van de Primera División van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jorge Figueroa Vázquez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Las Palmas en Girona in de Primera División vond plaats op 3 september 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Girona. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Girona favoriet. 3 keer wist de ploeg van Las Palmas te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Las Palmas. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Las Palmas 0
Winst Girona 3
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Las Palmas op een 13e positie staat, terwijl we Girona terugvinden op de 3e plaats.