Nabeschouwing Las Palmas - Osasuna (1-1) || Primera División 2023/2024

Zondag 25 februari 2024 - 18:30 uur

In de Primera División 2023/2024 neemt Las Palmas het zondag 25 februari 2024 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Osasuna. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Gran Canaria in Las Palmas de Gran Canaria.

Via de Las Palmas - Osasuna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Las Palmas - Osasuna (1-1)

De Primera División 2023/2024 wedstrijd tussen Las Palmas en Osasuna geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door Unai García, waarmee Osasuna met 0-1 de leiding nam. Las Palmas kwam na 52 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Kirian Rodríguez, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Las Palmas - Osasuna 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Las Palmas - Osasuna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Marvin Park Las Palmas
45' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Jon Moncayola Osasuna
49' Doelpunt Osasuna Doelpunt Unai García met assist van Johan Mojica Osasuna 0-1
49' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor Alex Suárez Las Palmas
52' Doelpunt Las Palmas Doelpunt Kirian Rodríguez Las Palmas 1-1
63' Wissel Osasuna Wissel Iker Munoz voor Jon Moncayola Osasuna
63' Wissel Osasuna Wissel Rubén García voor Raúl García Osasuna
65' Wissel Las Palmas Wissel Sandro Ramírez voor Marc Cardona Las Palmas
65' Wissel Las Palmas Wissel Munir El Haddadi voor Alberto Moleiro Las Palmas
74' Wissel Osasuna Wissel Pablo Ibáñez Lumbreras voor Moi Gómez Osasuna
74' Wissel Osasuna Wissel Íñigo Arguibide Goñi voor Jesús Areso Osasuna
77' Wissel Las Palmas Wissel Julián Araujo voor Marvin Park Las Palmas
77' Wissel Las Palmas Wissel José Campaña voor Enzo Loiodice Las Palmas
89' Wissel Las Palmas Wissel Benito Ramírez voor Alex Suárez Las Palmas
93' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor Saúl Coco Las Palmas
91' Wissel Osasuna Wissel Kike Barja voor Ante Budimir Osasuna
Video hoogtepunten en samenvatting Las Palmas - Osasuna
Opstellingen Las Palmas - Osasuna
De opstellingen van Las Palmas en Osasuna zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Las Palmas gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en Osasuna zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Las Palmas - Osasuna

Las Palmas en Osasuna treffen elkaar in de 26e speelronde van de Primera División van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Luis Munuera Montero en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Las Palmas en Osasuna in de Primera División vond plaats op 11 november 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Las Palmas favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Osasuna slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Las Palmas 1
Winst Osasuna 0
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Las Palmas op een 9e positie staat, terwijl we Osasuna terugvinden op de 11e plaats.