Nabeschouwing Las Palmas - Sevilla (0-2) || Primera División 2023/2024

Zondag 14 april 2024 - 14:00 uur

In de Primera División 2023/2024 neemt Las Palmas het zondag 14 april 2024 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Sevilla. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Gran Canaria in Las Palmas de Gran Canaria.

Via de Las Palmas - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Las Palmas - Sevilla (0-2)

Het Primera División duel tussen Las Palmas en Sevilla is onder leiding van scheidsrechter Alejandro Muñíz Ruiz geëindigd in een 0-2 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Saúl Coco in de 6e minuut, waardoor Las Palmas met een man minder kwam te staan. In de 42e minuut was het Sevilla dat via Alberto Moleiro dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Alejandro Muñíz Ruiz. De eerste goal werd pas ver in de tweede helft in de 93e minuut gemaakt door Dodi Lukébakio waardoor Sevilla met 0-2 aan de leiding kwam.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alejandro Muñíz Ruiz, waardoor Sevilla de winst binnen sleepte dankzij een 0-2 overwinning.

LIVE Las Palmas - Sevilla 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Las Palmas - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Saúl Coco Las Palmas
6' Rode kaart Las Palmas Rode kaart voor Saúl Coco Las Palmas
7' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor Alex Suárez Las Palmas
42' Doelpunt Sevilla Doelpunt Alberto Moleiro Sevilla
43' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor Youssef En-Nesyri Nemanja Gudelj Las Palmas 0-1
49' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor Marvin Park Las Palmas
61' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Loïc Badé Sevilla
66' Wissel Sevilla Wissel Lucien Agoumé voor Loïc Badé Sevilla
67' Wissel Sevilla Wissel Jesús Navas voor Lucas Ocampos Sevilla
73' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Kike Salas Sevilla
78' Wissel Las Palmas Wissel Benito Ramírez voor Javier Muñoz Las Palmas
78' Wissel Sevilla Wissel Suso voor Isaac Romero Sevilla
78' Wissel Las Palmas Wissel Munir El Haddadi voor Sandro Ramírez Las Palmas
78' Wissel Sevilla Wissel Dodi Lukébakio voor Óliver Torres Sevilla
87' Wissel Las Palmas Wissel José Campaña voor Maximo Perrone Las Palmas
93' Doelpunt Sevilla Doelpunt Dodi Lukébakio Sevilla 0-2
91' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Ørjan Nyland Sevilla
91' Wissel Las Palmas Wissel Sory Kaba voor Alex Suárez Las Palmas
Video hoogtepunten en samenvatting Las Palmas - Sevilla
Opstellingen Las Palmas - Sevilla
De opstellingen van Las Palmas en Sevilla zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Las Palmas gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en Sevilla zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Las Palmas - Sevilla

Las Palmas en Sevilla treffen elkaar in de 31e speelronde van de Primera División van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro Muñíz Ruiz en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Las Palmas en Sevilla in de Primera División vond plaats op 17 september 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sevilla. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Sevilla favoriet. 6 keer wist de ploeg van Las Palmas te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Las Palmas. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Las Palmas 1
Winst Sevilla 6
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Las Palmas op een 12e positie staat, terwijl we Sevilla terugvinden op de 14e plaats.