Nabeschouwing Las Palmas - Valencia (2-0) || Primera División 2023/2024

Zaterdag 10 februari 2024 - 21:00 uur

In de Primera División 2023/2024 neemt Las Palmas het zaterdag 10 februari 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Valencia. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Gran Canaria in Las Palmas de Gran Canaria.

Via de Las Palmas - Valencia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Las Palmas - Valencia (2-0)

Het Primera División duel tussen Las Palmas en Valencia is onder leiding van scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández geëindigd in een 2-0 overwinning voor Las Palmas. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 89e minuut door Alex Suárez, waarmee Las Palmas met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Las Palmas opnieuw te scoren. In de 95e minuut was het Marc Cardona die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Las Palmas.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Las Palmas.

LIVE Las Palmas - Valencia 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Las Palmas - Valencia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

48' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor Mika Mármol Las Palmas
67' Wissel Valencia Wissel Peter González voor Selim Amallah Valencia
74' Wissel Valencia Wissel Sergi Canós voor Fran Pérez Valencia
74' Wissel Valencia Wissel Jesús Vázquez voor Javier Guerra Valencia
79' Wissel Las Palmas Wissel Alberto Moleiro voor Sandro Ramírez Las Palmas
80' Wissel Las Palmas Wissel Enzo Loiodice voor Máximo Perrone Las Palmas
83' Wissel Las Palmas Wissel Marc Cardona voor Munir El Haddadi Las Palmas
86' Wissel Valencia Wissel Alberto Mari voor Hugo Duro Valencia
89' Doelpunt Las Palmas Doelpunt Alex Suárez met assist van Marc Cardona Las Palmas 1-0
92' Wissel Las Palmas Wissel Julián Araujo voor Marvin Park Las Palmas
93' Wissel Las Palmas Wissel Fabio González voor Javier Muñoz Las Palmas
95' Doelpunt Las Palmas Doelpunt Marc Cardona Las Palmas 2-0
95' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor Marc Cardona Las Palmas
Video hoogtepunten en samenvatting Las Palmas - Valencia
Opstellingen Las Palmas - Valencia
De opstellingen van Las Palmas en Valencia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Las Palmas gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en Valencia zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Las Palmas - Valencia

Las Palmas en Valencia treffen elkaar in de 24e speelronde van de Primera División van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Las Palmas en Valencia in de Primera División vond plaats op 18 augustus 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Valencia. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Las Palmas favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Valencia slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Las Palmas 4
Winst Valencia 2
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Las Palmas op een 9e positie staat, terwijl we Valencia terugvinden op de 8e plaats.