Nabeschouwing Mallorca - Celta de Vigo (1-1) || Primera División 2023/2024

Zaterdag 13 januari 2024 - 16:15 uur

In de Primera División 2023/2024 neemt Mallorca het zaterdag 13 januari 2024 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Celta de Vigo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Iberoamericano 2010 in San Fernando.

Via de Mallorca - Celta de Vigo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mallorca - Celta de Vigo (1-1)

De Primera División 2023/2024 wedstrijd tussen Mallorca en Celta de Vigo geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door Iago Aspas, waarmee Celta de Vigo met 0-1 de leiding nam. Mallorca kwam na 43 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Cyle Larin, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Mallorca - Celta de Vigo 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mallorca - Celta de Vigo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt Iago Aspas met assist van Jørgen Strand Larsen Celta de Vigo 0-1
37' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor Cyle Larin Mallorca
43' Doelpunt Mallorca Doelpunt Cyle Larin met assist van Giovanni González Mallorca 1-1
48' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor Giovanni González Mallorca
46' Wissel Celta de Vigo Wissel Miguel Rodríguez voor Carles Pérez Celta de Vigo
65' Wissel Mallorca Wissel Sergi Darder voor Samuel Costa Mallorca
70' Wissel Celta de Vigo Wissel Anastasios Douvikas voor Iago Aspas Celta de Vigo
70' Wissel Mallorca Wissel Omar Mascarell voor Manu Morlanes Mallorca
70' Wissel Mallorca Wissel Abdón Prats voor Antonio Sánchez Mallorca
80' Wissel Mallorca Wissel Siebe Van Der Heyden voor Toni Lato Mallorca
80' Wissel Celta de Vigo Wissel Luca de la Torre  voor Carlos Dotor Celta de Vigo
82' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor Jørgen Strand Larsen Celta de Vigo
88' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor Abdón Prats Mallorca
89' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor José Copete Mallorca
Video hoogtepunten en samenvatting Mallorca - Celta de Vigo
Opstellingen Mallorca - Celta de Vigo
De opstellingen van Mallorca en Celta de Vigo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mallorca gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Celta de Vigo zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Mallorca - Celta de Vigo

Mallorca en Celta de Vigo treffen elkaar in de 20e speelronde van de Primera División van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Víctor García Verdura en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Mallorca en Celta de Vigo in de Primera División vond plaats op 16 september 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Mallorca. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide ploegen is Mallorca favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Celta de Vigo slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Mallorca 7
Winst Celta de Vigo 2
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Mallorca op een 15e positie staat, terwijl we Celta de Vigo terugvinden op de 17e plaats.