Nabeschouwing Mallorca - Getafe (0-0) || Primera División 2023/2024

Zaterdag 28 oktober 2023 - 18:30 uur

In de Primera División 2023/2024 neemt Mallorca het zaterdag 28 oktober 2023 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Getafe. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Iberoamericano 2010 in San Fernando.

Via de Mallorca - Getafe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mallorca - Getafe (0-0)

De Primera División 2023/2024 wedstrijd tussen Mallorca en Getafe geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Mallorca en Getafe gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Mallorca, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Pablo González Fuertes niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Mallorca - Getafe 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mallorca - Getafe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

60' Wissel Getafe Wissel Jaime Mata voor Juanmi Latasa Getafe
65' Wissel Mallorca Wissel Cyle Larin voor Abdón Prats Mallorca
65' Wissel Mallorca Wissel Amath Ndiaye voor Antonio Sánchez Mallorca
71' Wissel Getafe Wissel Carles Aleñá voor José Ángel Carmona Getafe
75' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Jaime Mata Getafe
89' Wissel Mallorca Wissel Pablo Maffeo voor Dani Rodríguez Mallorca
89' Wissel Mallorca Wissel Manu Morlanes voor Omar Mascarell Mallorca
92' Wissel Getafe Wissel Óscar Rodríguez voor Borja Mayoral Getafe
92' Wissel Getafe Wissel Luis Milla voor Juan Iglesias Getafe
92' Wissel Mallorca Wissel Toni Lato voor Jaume Costa Mallorca
Video hoogtepunten en samenvatting Mallorca - Getafe
Opstellingen Mallorca - Getafe
De opstellingen van Mallorca en Getafe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mallorca gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Getafe zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Mallorca - Getafe

Mallorca en Getafe treffen elkaar in de 11e speelronde van de Primera División van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pablo González Fuertes en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Mallorca en Getafe in de Primera División vond plaats op 23 april 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Mallorca. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide teams is Getafe favoriet. 11 keer wist de ploeg van Mallorca te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Mallorca. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Mallorca 7
Winst Getafe 11
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Mallorca op een 17e positie staat, terwijl we Getafe terugvinden op de 12e plaats.