Nabeschouwing Osasuna - Granada (2-0) || Primera División 2023/2024

Vrijdag 20 oktober 2023 - 21:00 uur

In de Primera División 2023/2024 neemt Osasuna het vrijdag 20 oktober 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Granada. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio El Sadar (Pamplona (Iruñea)) in Iruñea.

Via de Osasuna - Granada live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Osasuna - Granada (2-0)

Het Primera División duel tussen Osasuna en Granada is onder leiding van scheidsrechter Mateo Busquets Ferrer geëindigd in een 2-0 overwinning voor Osasuna. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door Ante Budimir, waarmee Osasuna met 1-0 de leiding nam. In de 58e minuut was het Osasuna dat via André Ferreira dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Mateo Busquets Ferrer. In de 68e minuut moest Granada verder met een man minder nadat Juan Cruz een rode kaart had gekregen. Het lukte Osasuna in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord. In de 87e minuut scoorde Osasuna via Njegoš Petrović, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 2-0 overwinning in het voordeel van Osasuna.

LIVE Osasuna - Granada 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Osasuna - Granada teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Osasuna Doelpunt Ante Budimir met assist van Chimy Ávila Osasuna 1-0
42' Gele kaart Granada Gele kaart voor Bryan Zaragoza Granada
48' Gele kaart Granada Gele kaart voor Ignasi Miquel Granada
54' Gele kaart Granada Gele kaart voor Gerard Gumbau Granada
57' Gele kaart Granada Gele kaart voor Ante Budimir Granada
58' Penalty Osasuna Penalty André Ferreira Osasuna
59' Wissel Granada Wissel Ante Budimir voor Granada 2-0
63' Wissel Granada Wissel Antonio Puertas voor Álvaro Fernández Granada
63' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Myrto Uzuni Óscar Melendo Osasuna
65' Wissel Osasuna Wissel Rubén Peña voor Osasuna
68' Rode kaart Granada Rode kaart voor Juan Cruz Jon Moncayola Granada
76' Lucas Boyé Granada
76' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Lucas Boyé Osasuna
79' Wissel Osasuna Wissel Aimar Oroz voor Osasuna
80' Wissel Osasuna Wissel Raúl García voor Ante Budimir Osasuna
81' Wissel Granada Wissel Pablo Ibáñez Lumbreras voor Aimar Oroz Granada
83' Wissel Granada Wissel José Callejón voor Ricard Sánchez Granada
83' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Sergio Ruiz Alonso Gonzalo Villar Osasuna
84' Wissel Osasuna Wissel Pablo Ibáñez Lumbreras voor Osasuna
85' Wissel Osasuna Wissel Kike Barja voor Rubén Peña Osasuna
85' Wissel Granada Wissel Nacho Vidal voor Jesús Areso Granada
87' Doelpunt Osasuna Doelpunt Njegoš Petrović met assist van Gerard Gumbau Osasuna
88' VAR: Afgekeurd doelpunt Raúl García Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Raúl García Osasuna
Video hoogtepunten en samenvatting Osasuna - Granada
Opstellingen Osasuna - Granada
De opstellingen van Osasuna en Granada zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Osasuna gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Granada zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Osasuna - Granada

Osasuna en Granada treffen elkaar in de 10e speelronde van de Primera División van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mateo Busquets Ferrer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Osasuna en Granada in de Primera División vond plaats op 23 januari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Osasuna. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is Granada favoriet. 6 keer wist de ploeg van Osasuna te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Osasuna. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Osasuna 4
Winst Granada 6
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Osasuna op een 12e positie staat, terwijl we Granada terugvinden op de 19e plaats.