Nabeschouwing Osasuna - Las Palmas (1-1) || Primera División 2023/2024

Zaterdag 11 november 2023 - 18:30 uur

In de Primera División 2023/2024 neemt Osasuna het zaterdag 11 november 2023 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Las Palmas. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio El Sadar (Pamplona (Iruñea)) in Iruñea.

Via de Osasuna - Las Palmas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Osasuna - Las Palmas (1-1)

De Primera División 2023/2024 wedstrijd tussen Osasuna en Las Palmas geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 70e minuut door Alberto Moleiro, waarmee Las Palmas met 0-1 de leiding nam. Osasuna kwam na 73 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Ante Budimir, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Osasuna - Las Palmas 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Osasuna - Las Palmas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

58' Wissel Las Palmas Wissel Enzo Loiodice voor Máximo Perrone Las Palmas
58' Wissel Las Palmas Wissel Alberto Moleiro voor Sory Kaba Las Palmas
67' Wissel Osasuna Wissel Kike Barja voor Rubén Peña Osasuna
67' Wissel Osasuna Wissel Jon Moncayola voor Moi Gómez Osasuna
70' Doelpunt Las Palmas Doelpunt Alberto Moleiro met assist van Javier Muñoz Las Palmas 0-1
73' Wissel Las Palmas Wissel Julian Araujo voor Marvin Park Las Palmas
73' Wissel Las Palmas Wissel Marc Cardona voor Munir El Haddadi Las Palmas
73' Doelpunt Osasuna Doelpunt Ante Budimir met assist van Jon Moncayola Osasuna 1-1
81' Wissel Osasuna Wissel José Manuel Arnáiz voor Chimy Ávila Osasuna
84' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Alejandro Catena Osasuna
87' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor Julian Araujo Las Palmas
88' Wissel Osasuna Wissel Raúl García voor Ante Budimir Osasuna
88' Wissel Osasuna Wissel Pablo Ibáñez Lumbreras voor Aimar Oroz Osasuna
Video hoogtepunten en samenvatting Osasuna - Las Palmas
Opstellingen Osasuna - Las Palmas
De opstellingen van Osasuna en Las Palmas zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Osasuna gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Las Palmas zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Osasuna - Las Palmas

Osasuna en Las Palmas treffen elkaar in de 13e speelronde van de Primera División van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jorge Figueroa Vázquez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Osasuna en Las Palmas in de Primera División vond plaats op 5 maart 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Las Palmas. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Las Palmas favoriet. 1 keer wist de ploeg van Osasuna te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Osasuna. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Osasuna 0
Winst Las Palmas 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Osasuna op een 12e positie staat, terwijl we Las Palmas terugvinden op de 10e plaats.