Nabeschouwing Rayo Vallecano - Barcelona (1-1) || Primera División 2023/2024

Zaterdag 25 november 2023 - 14:00 uur

In de Primera División 2023/2024 neemt Rayo Vallecano het zaterdag 25 november 2023 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Barcelona. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Vallecas in Madrid.

Via de Rayo Vallecano - Barcelona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rayo Vallecano - Barcelona (1-1)

De Primera División 2023/2024 wedstrijd tussen Rayo Vallecano en Barcelona geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door Unai López, waarmee Rayo Vallecano met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van Florian Lejeune zorgde ervoor dat FC Barcelona op 1-1 kwam te staan in de 82e minuut.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Rayo Vallecano - Barcelona 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rayo Vallecano - Barcelona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Pedri FC Barcelona
39' Doelpunt Rayo Vallecano Doelpunt Unai López Rayo Vallecano 1-0
51' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Oriol Romeu FC Barcelona
55' Wissel FC Barcelona Wissel João Félix voor Ferran Torres FC Barcelona
55' Wissel FC Barcelona Wissel Ilkay Gündogan voor Oriol Romeu FC Barcelona
64' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor Alfonso Espino Rayo Vallecano
68' Wissel Rayo Vallecano Wissel Bebé voor Jorge de Frutos Rayo Vallecano
68' Wissel Rayo Vallecano Wissel Kike Pérez voor Óscar Trejo Rayo Vallecano
69' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor Unai López Rayo Vallecano
75' Wissel FC Barcelona Wissel Raphinha voor Lamine Yamal FC Barcelona
75' Wissel Rayo Vallecano Wissel Pathé Ciss voor Abdul Mumin Rayo Vallecano
75' Wissel Rayo Vallecano Wissel Radamel Falcao voor Sergio Camello Rayo Vallecano
75' Wissel FC Barcelona Wissel Fermín López voor Pedri FC Barcelona
78' Wissel Rayo Vallecano Wissel Andrei Rațiu voor Unai López Rayo Vallecano
82' Eigen doelpunt FC Barcelona Eigen doelpunt Florian Lejeune FC Barcelona 1-1
90' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor Radamel Falcao Rayo Vallecano
92' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor João Félix FC Barcelona
94' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Frenkie de Jong FC Barcelona
Video hoogtepunten en samenvatting Rayo Vallecano - Barcelona
Opstellingen Rayo Vallecano - Barcelona
De opstellingen van Rayo Vallecano en Barcelona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rayo Vallecano gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Barcelona zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Rayo Vallecano - Barcelona

Rayo Vallecano en Barcelona treffen elkaar in de 14e speelronde van de Primera División van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Luis Munuera Montero en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rayo Vallecano en Barcelona in de Primera División vond plaats op 26 april 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rayo Vallecano. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide teams is Barcelona favoriet. 12 keer wist de ploeg van Rayo Vallecano te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Rayo Vallecano. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Rayo Vallecano 3
Winst Barcelona 12
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rayo Vallecano op een 10e positie staat, terwijl we Barcelona terugvinden op de 3e plaats.