Nabeschouwing Rayo Vallecano - Las Palmas (0-2) || Primera División 2023/2024

Zaterdag 20 januari 2024 - 14:00 uur

In de Primera División 2023/2024 neemt Rayo Vallecano het zaterdag 20 januari 2024 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Las Palmas. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Vallecas in Madrid.

Via de Rayo Vallecano - Las Palmas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rayo Vallecano - Las Palmas (0-2)

Het Primera División duel tussen Rayo Vallecano en Las Palmas is onder leiding van scheidsrechter Mario Melero López geëindigd in een 0-2 overwinning voor Las Palmas. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door Alberto Moleiro, waarmee Las Palmas met 0-1 de leiding nam. In de 81e minuut kreeg Álvaro García van Rayo Vallecano voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Rayo Vallecano de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Las Palmas via een goal van Javier Muñoz in de 83e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Las Palmas.

LIVE Rayo Vallecano - Las Palmas 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rayo Vallecano - Las Palmas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor Iván Balliu Rayo Vallecano
35' Doelpunt Las Palmas Doelpunt Alberto Moleiro Las Palmas 0-1
66' Wissel Rayo Vallecano Wissel Randy Nteka voor Isi Palazón Rayo Vallecano
66' Wissel Rayo Vallecano Wissel Jorge de Frutos voor Sergio Camello Rayo Vallecano
67' Wissel Las Palmas Wissel Marvin Park voor Alberto Moleiro Las Palmas
69' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor Isi Palazón Rayo Vallecano
75' Wissel Rayo Vallecano Wissel Radamel Falcao voor Óscar Trejo Rayo Vallecano
76' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor Álvaro García Rayo Vallecano
78' Wissel Las Palmas Wissel Benito Ramírez voor Sandro Ramírez Las Palmas
80' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor Álvaro Valles Las Palmas
81' Tweede gele kaart Rayo Vallecano Tweede gele kaart voor Álvaro García Rayo Vallecano
82' Wissel Rayo Vallecano Wissel Pep Chavarría voor Alfonso Espino Rayo Vallecano
82' Wissel Rayo Vallecano Wissel Raúl de Tomás voor Iván Balliu Rayo Vallecano
83' Doelpunt Las Palmas Doelpunt Javier Muñoz met assist van Sergi Cardona Las Palmas 0-2
88' Wissel Las Palmas Wissel Marc Cardona voor Munir El Haddadi Las Palmas
88' Wissel Las Palmas Wissel Enzo Loiodice voor Javier Muñoz Las Palmas
Video hoogtepunten en samenvatting Rayo Vallecano - Las Palmas
Opstellingen Rayo Vallecano - Las Palmas
De opstellingen van Rayo Vallecano en Las Palmas zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rayo Vallecano gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Las Palmas zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.
Voorbeschouwing Rayo Vallecano - Las Palmas

Rayo Vallecano en Las Palmas treffen elkaar in de 21e speelronde van de Primera División van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mario Melero López en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rayo Vallecano en Las Palmas in de Primera División vond plaats op 22 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rayo Vallecano. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Rayo Vallecano favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Las Palmas slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Rayo Vallecano 3
Winst Las Palmas 0
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rayo Vallecano op een 11e positie staat, terwijl we Las Palmas terugvinden op de 9e plaats.