Nabeschouwing Rayo Vallecano - Osasuna (2-1) || Primera División 2023/2024

Zaterdag 20 april 2024 - 16:15 uur

In de Primera División 2023/2024 neemt Rayo Vallecano het zaterdag 20 april 2024 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Osasuna. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Vallecas in Madrid.

Via de Rayo Vallecano - Osasuna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rayo Vallecano - Osasuna (2-1)

Het Primera División duel tussen Rayo Vallecano en Osasuna is onder leiding van scheidsrechter Mario Melero López geëindigd in een 2-1 overwinning voor Rayo Vallecano. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door Moi Gómez, waarmee Osasuna met 0-1 de leiding nam. Rayo Vallecano kwam in de 80e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Pep Chavarría, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 84e minuut zette Isi Palazón zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Rayo Vallecano de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Mario Melero López, waardoor Rayo Vallecano dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Rayo Vallecano - Osasuna 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rayo Vallecano - Osasuna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Wissel Osasuna Wissel Alejandro Catena voor David García   Osasuna
29' Doelpunt Osasuna Doelpunt Moi Gómez met assist van Raúl García Osasuna 0-1
45' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor Óscar Valentín  Rayo Vallecano
46' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor Unai López Rayo Vallecano
46' Wissel Rayo Vallecano Wissel Pathé Ciss voor Óscar Valentín  Rayo Vallecano
48' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Iker Muñoz Osasuna
51' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor Pathé Ciss Rayo Vallecano
60' Wissel Rayo Vallecano Wissel Raúl de Tomás voor Sergio Camello Rayo Vallecano
68' Wissel Osasuna Wissel Moncayola voor Pablo Ibáñez Osasuna
68' Wissel Osasuna Wissel Lucas Torró voor Iker Muñoz Osasuna
74' Wissel Rayo Vallecano Wissel Radamel Falcao voor Unai López Rayo Vallecano
74' Wissel Rayo Vallecano Wissel Bebé voor Jorge de Frutos Rayo Vallecano
80' Doelpunt Rayo Vallecano Doelpunt Pep Chavarría Rayo Vallecano 1-1
81' Wissel Rayo Vallecano Wissel Miguel Crespo voor Moi Gómez Rayo Vallecano
82' Wissel Osasuna Wissel Johan Mojica voor Óscar Trejo Osasuna
82' Wissel Osasuna Wissel Asier Osambela voor Juan Cruz Osasuna
84' Doelpunt Rayo Vallecano Doelpunt Isi Palazón met assist van Iván Balliu Rayo Vallecano 2-1
86' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor Isi Palazón Rayo Vallecano
Video hoogtepunten en samenvatting Rayo Vallecano - Osasuna
Opstellingen Rayo Vallecano - Osasuna
De opstellingen van Rayo Vallecano en Osasuna zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rayo Vallecano gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Osasuna zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Rayo Vallecano - Osasuna

Rayo Vallecano en Osasuna treffen elkaar in de 32e speelronde van de Primera División van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mario Melero López en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rayo Vallecano en Osasuna in de Primera División vond plaats op 15 december 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Osasuna. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Osasuna favoriet. 6 keer wist de ploeg van Rayo Vallecano te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Rayo Vallecano. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Rayo Vallecano 3
Winst Osasuna 6
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rayo Vallecano op een 17e positie staat, terwijl we Osasuna terugvinden op de 11e plaats.