Nabeschouwing Real Madrid - Villarreal (4-1) || Primera División 2023/2024

Zondag 17 december 2023 - 21:00 uur

In de Primera División 2023/2024 neemt Real Madrid het zondag 17 december 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Villarreal. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Santiago Bernabéu in Madrid.

Via de Real Madrid - Villarreal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Madrid - Villarreal (4-1)

Het Primera División duel tussen Real Madrid en Villarreal is onder leiding van scheidsrechter Jorge Figueroa Vázquez geëindigd in een 4-1 overwinning voor Real Madrid. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door Jude Bellingham , waarmee Real Madrid met 1-0 de leiding nam. Real Madrid vergrootte in de 37e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Rodrygo op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 54e minuut wist Villarreal de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via José Luis Morales.

Na 64 minuten werd de voorsprong voor Real Madrid vergroot nadat Brahim Díaz de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 68e minuut wist Luka Modric  namens Real Madrid de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jorge Figueroa Vázquez en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Real Madrid.

LIVE Real Madrid - Villarreal 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Madrid - Villarreal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Jude Bellingham  met assist van Luka Modric  Real Madrid 1-0
29' Wissel Villarreal Wissel Ramón Terrats voor Álex Baena Villarreal
35' Wissel Real Madrid Wissel Nacho Fernández voor David Alaba Real Madrid
37' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Rodrygo met assist van Lucas Vázquez Real Madrid 2-0
39' Rodrygo Real Madrid
46' Wissel Villarreal Wissel Jorge Cuenca voor Raúl Albiol Villarreal
46' Wissel Real Madrid Wissel Fran García voor Ferland Mendy Real Madrid
46' Wissel Villarreal Wissel Alexander Sørloth voor Gerard Moreno Villarreal
54' Doelpunt Villarreal Doelpunt José Luis Morales met assist van Ramón Terrats Villarreal 2-1
64' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Brahim Díaz met assist van Fran García Real Madrid 3-1
67' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Adrià Altimira Villarreal
67' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Jude Bellingham  Real Madrid
68' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Luka Modric  Real Madrid 4-1
74' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Ilias Akhomach Villarreal
74' Wissel Villarreal Wissel Manu Trigueros voor Ilias Akhomach Villarreal
78' Wissel Real Madrid Wissel Dani Ceballos voor Jude Bellingham  Real Madrid
79' Wissel Villarreal Wissel Ben Brereton Díaz voor José Luis Morales Villarreal
79' Wissel Real Madrid Wissel Aurélien Tchouaméni voor Toni Kroos Real Madrid
83' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Aurélien Tchouaméni Real Madrid
84' Wissel Real Madrid Wissel Joselu voor Brahim Díaz Real Madrid
85' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Étienne Capoue Villarreal
Video hoogtepunten en samenvatting Real Madrid - Villarreal
Opstellingen Real Madrid - Villarreal
De opstellingen van Real Madrid en Villarreal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Madrid gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Villarreal zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Real Madrid - Villarreal

Real Madrid en Villarreal treffen elkaar in de 17e speelronde van de Primera División van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jorge Figueroa Vázquez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Madrid en Villarreal in de Primera División vond plaats op 8 april 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Villarreal. Op basis van de afgelopen 34 duels tussen beide ploegen is Real Madrid favoriet. De thuisploeg wist 15 keer te winnen, terwijl Villarreal slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 13 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Real Madrid 15
Winst Villarreal 6
Gelijkspel 13
Totaal 34

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Madrid op een 2e positie staat, terwijl we Villarreal terugvinden op de 14e plaats.