Nabeschouwing Real Sociedad - Rayo Vallecano (0-0) || Primera División 2023/2024

Zaterdag 27 januari 2024 - 14:00 uur

In de Primera División 2023/2024 neemt Real Sociedad het zaterdag 27 januari 2024 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Rayo Vallecano. De wedstrijd wordt gespeeld in Reale Arena in San Sebastián.

Via de Real Sociedad - Rayo Vallecano live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Sociedad - Rayo Vallecano (0-0)

De Primera División 2023/2024 wedstrijd tussen Real Sociedad en Rayo Vallecano geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Real Sociedad en Rayo Vallecano gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Real Sociedad, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Real Sociedad - Rayo Vallecano 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Sociedad - Rayo Vallecano teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor Óscar Trejo Rayo Vallecano
8' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor Francisco Rayo Vallecano
18' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor Iván Balliu Rayo Vallecano
29' Wissel Real Sociedad Wissel Brais Méndez voor Arsen Zakharyan Real Sociedad
55' Wissel Rayo Vallecano Wissel Randy Nteka voor Óscar Trejo Rayo Vallecano
57' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor Unai López Rayo Vallecano
62' Wissel Real Sociedad Wissel Sheraldo Becker  voor André Silva Real Sociedad
62' Wissel Real Sociedad Wissel Urko González voor Igor Zubeldia Real Sociedad
62' Wissel Real Sociedad Wissel Mikel Oyarzabal voor Umar Sadiq Real Sociedad
70' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Javi Galán Real Sociedad
71' Wissel Rayo Vallecano Wissel Jorge de Frutos voor Isi Palazón Rayo Vallecano
72' Wissel Rayo Vallecano Wissel Kike Pérez voor Sergio Camello Rayo Vallecano
83' Wissel Real Sociedad Wissel Jon Ander Olasagasti voor Robin Le Normand Real Sociedad
85' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor Randy Nteka Rayo Vallecano
94' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Jon Pacheco Real Sociedad
Video hoogtepunten en samenvatting Real Sociedad - Rayo Vallecano
Opstellingen Real Sociedad - Rayo Vallecano
De opstellingen van Real Sociedad en Rayo Vallecano zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Sociedad gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Rayo Vallecano zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Real Sociedad - Rayo Vallecano

Real Sociedad en Rayo Vallecano treffen elkaar in de 22e speelronde van de Primera División van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Sociedad en Rayo Vallecano in de Primera División vond plaats op 29 oktober 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide ploegen is Real Sociedad favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Rayo Vallecano slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Real Sociedad 8
Winst Rayo Vallecano 4
Gelijkspel 5
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Sociedad op een 6e positie staat, terwijl we Rayo Vallecano terugvinden op de 13e plaats.