Nabeschouwing Real Sociedad - Villarreal (1-3) || Primera División 2023/2024

Vrijdag 23 februari 2024 - 21:00 uur

In de Primera División 2023/2024 neemt Real Sociedad het vrijdag 23 februari 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Villarreal. De wedstrijd wordt gespeeld in Reale Arena in San Sebastián.

Via de Real Sociedad - Villarreal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Sociedad - Villarreal (1-3)

Het Primera División duel tussen Real Sociedad en Villarreal is onder leiding van scheidsrechter Javier Iglesias Villanueva geëindigd in een 1-3 overwinning voor Villarreal. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door Santi Comesaña, waarmee Villarreal met 0-1 de leiding nam. Villarreal vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Santi Comesaña op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 86e minuut wist Real Sociedad de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Mikel Merino.

Na 95 minuten werd de voorsprong voor Villarreal vergroot nadat Alexander Sørloth de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Villarreal.

LIVE Real Sociedad - Villarreal 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Sociedad - Villarreal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Wissel Real Sociedad Wissel Jon Ander Olasagasti voor Ander Barrenetxea Real Sociedad
17' Doelpunt Villarreal Doelpunt Santi Comesaña met assist van Raúl Albiol Villarreal 0-1
46' Wissel Real Sociedad Wissel Jon Aramburu voor Hamari Traoré Real Sociedad
47' Doelpunt Villarreal Doelpunt Santi Comesaña met assist van Álex Baena Villarreal 0-2
51' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Robin Le Normand Real Sociedad
60' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Filip Jörgensen Villarreal
62' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Yerson Mosquera Villarreal
62' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor André Silva Real Sociedad
63' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Raúl Albiol Villarreal
64' Wissel Real Sociedad Wissel Mikel Merino voor Brais Méndez Real Sociedad
64' Wissel Real Sociedad Wissel Umar Sadiq voor André Silva Real Sociedad
69' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Arsen Zakharyan Real Sociedad
70' Wissel Villarreal Wissel Jorge Cuenca voor Alberto Moreno Villarreal
70' Wissel Villarreal Wissel Dani Parejo voor Ilias Akhomach Villarreal
72' Wissel Real Sociedad Wissel Sheraldo Becker  voor Arsen Zakharyan Real Sociedad
79' Wissel Villarreal Wissel Alexander Sørloth voor Gerard Moreno Villarreal
84' Wissel Villarreal Wissel Étienne Capoue voor Francis Coquelin Villarreal
84' Wissel Villarreal Wissel José Luis Morales voor Álex Baena Villarreal
86' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt Mikel Merino Real Sociedad 1-2
88' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Jorge Cuenca Villarreal
95' Doelpunt Villarreal Doelpunt Alexander Sørloth met assist van Gonçalo Guedes Villarreal 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Real Sociedad - Villarreal
Opstellingen Real Sociedad - Villarreal
De opstellingen van Real Sociedad en Villarreal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Sociedad gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Villarreal zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Real Sociedad - Villarreal

Real Sociedad en Villarreal treffen elkaar in de 26e speelronde van de Primera División van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Iglesias Villanueva en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Sociedad en Villarreal in de Primera División vond plaats op 9 december 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Sociedad. Op basis van de afgelopen 29 duels tussen beide teams is Villarreal favoriet. 14 keer wist de ploeg van Real Sociedad te winnen, tegenover 8 winstpartijen voor Real Sociedad. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Real Sociedad 8
Winst Villarreal 14
Gelijkspel 7
Totaal 29

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Sociedad op een 6e positie staat, terwijl we Villarreal terugvinden op de 13e plaats.