Nabeschouwing Valencia - Cádiz (2-0) || Primera División 2023/2024

Maandag 23 oktober 2023 - 21:00 uur

In de Primera División 2023/2024 neemt Valencia het maandag 23 oktober 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Cádiz. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mestalla in Valencia.

Via de Valencia - Cádiz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia - Cádiz (2-0)

Het Primera División duel tussen Valencia en Cádiz is onder leiding van scheidsrechter Pablo González Fuertes geëindigd in een 2-0 overwinning voor Valencia. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Valencia kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van José Luis Gayà. In de 22e minuut moest Robert Navarro van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Pablo González Fuertes een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Cádiz verder met een speler minder. In de 26e werd de voorsprong voor Valencia verdubbeld dankzij een doelpunt van Hugo Duro.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Valencia.

LIVE Valencia - Cádiz 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia - Cádiz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Valencia Doelpunt José Luis Gayà met assist van Selim Amallah Valencia 1-0
22' Rode kaart Cádiz Rode kaart voor Robert Navarro Cádiz
26' Doelpunt Valencia Doelpunt Hugo Duro Valencia 2-0
46' Wissel Cádiz Wissel Lucas Pires voor Jorge Meré Cádiz
46' Wissel Cádiz Wissel Álex Fernández voor Iván Alejo Cádiz
65' Wissel Cádiz Wissel Sergi Guardiola voor Maximiliano Gómez Cádiz
65' Wissel Valencia Wissel Hugo Guillamón voor Selim Amallah Valencia
65' Wissel Cádiz Wissel Roger Martí voor Chris Ramos Cádiz
68' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor Lucas Pires Cádiz
71' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor Fali Cádiz
75' Wissel Valencia Wissel Dimitri Foulquier voor Thierry Correia Valencia
75' Wissel Valencia Wissel Roman Yaremchuk voor Hugo Duro Valencia
78' Wissel Cádiz Wissel Rubén Sobrino voor Gonzalo Escalante Cádiz
84' Wissel Valencia Wissel Hugo González voor Diego Lopez Noguerol Valencia
84' Wissel Valencia Wissel Pablo Gozálbez voor Fran Pérez Valencia
92' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor Rubén Sobrino Cádiz
Video hoogtepunten en samenvatting Valencia - Cádiz
Opstellingen Valencia - Cádiz
De opstellingen van Valencia en Cádiz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Valencia gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Cádiz zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Valencia - Cádiz

Valencia en Cádiz treffen elkaar in de 10e speelronde van de Primera División van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pablo González Fuertes en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Valencia en Cádiz in de Primera División vond plaats op 30 april 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Cádiz. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Cádiz favoriet. 3 keer wist de ploeg van Valencia te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Valencia. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Valencia 2
Winst Cádiz 3
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Valencia op een 10e positie staat, terwijl we Cádiz terugvinden op de 15e plaats.