Nabeschouwing Valencia - Celta de Vigo (0-0) || Primera División 2023/2024

Zaterdag 25 november 2023 - 16:15 uur

In de Primera División 2023/2024 neemt Valencia het zaterdag 25 november 2023 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Celta de Vigo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mestalla in Valencia.

Via de Valencia - Celta de Vigo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia - Celta de Vigo (0-0)

De Primera División 2023/2024 wedstrijd tussen Valencia en Celta de Vigo geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Valencia en Celta de Vigo gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter César Soto Grado niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Valencia - Celta de Vigo 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia - Celta de Vigo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Valencia Wissel Yarek Gasiorowski voor José Gayà Valencia
64' Wissel Valencia Wissel Selim Amallah voor Sergi Canós Valencia
67' Wissel Celta de Vigo Wissel Carles Pérez voor Kevin Vázquez Celta de Vigo
68' Wissel Celta de Vigo Wissel Franco Cervi voor Jonathan Bamba Celta de Vigo
68' Wissel Celta de Vigo Wissel Anastasios Douvikas voor Jørgen Strand Larsen Celta de Vigo
71' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor Franco Cervi Celta de Vigo
77' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Selim Amallah Valencia
79' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor Unai Núñez Celta de Vigo
84' Wissel Valencia Wissel Hugo Guillamón voor Fran Pérez Valencia
84' Wissel Valencia Wissel Roman Yaremchuk voor Hugo Duro Valencia
85' Wissel Celta de Vigo Wissel Carlos Dotor voor Iago Aspas Celta de Vigo
85' Wissel Celta de Vigo Wissel Williot Swedberg voor Óscar Mingueza Celta de Vigo
87' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Pepelu Valencia
92' Wissel Valencia Wissel Dimitri Foulquier voor Diego Lopez Noguerol Valencia
92' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Hugo Guillamón Valencia
Video hoogtepunten en samenvatting Valencia - Celta de Vigo
Opstellingen Valencia - Celta de Vigo
De opstellingen van Valencia en Celta de Vigo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Valencia gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Celta de Vigo zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Valencia - Celta de Vigo

Valencia en Celta de Vigo treffen elkaar in de 14e speelronde van de Primera División van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter César Soto Grado en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Valencia en Celta de Vigo in de Primera División vond plaats op 14 mei 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Valencia. Op basis van de afgelopen 26 duels tussen beide ploegen is Valencia favoriet. De thuisploeg wist 16 keer te winnen, terwijl Celta de Vigo slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Valencia 16
Winst Celta de Vigo 6
Totaal 26

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Valencia op een 10e positie staat, terwijl we Celta de Vigo terugvinden op de 18e plaats.