Nabeschouwing Valencia - Getafe (1-0) || Primera División 2023/2024

Zaterdag 9 maart 2024 - 14:00 uur

In de Primera División 2023/2024 neemt Valencia het zaterdag 9 maart 2024 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Getafe. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mestalla in Valencia.

Via de Valencia - Getafe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia - Getafe (1-0)

Het Primera División duel tussen Valencia en Getafe is onder leiding van scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana geëindigd in een 1-0 overwinning voor Valencia. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door Hugo Duro, waarmee Valencia met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Getafe dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Valencia.

LIVE Valencia - Getafe 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia - Getafe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Doelpunt Valencia Doelpunt Hugo Duro met assist van Sergi Canós Valencia 1-0
43' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Ilaix Moriba Getafe
59' Wissel Valencia Wissel Peter González voor Fran Pérez Valencia
59' Wissel Valencia Wissel Diego Lopez Noguerol voor Sergi Canós Valencia
61' Wissel Getafe Wissel José Ángel Carmona voor Carles Aleñá Getafe
61' Wissel Getafe Wissel Jordi voor Ilaix Moriba Getafe
67' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Pepelu Valencia
71' Wissel Valencia Wissel Hugo Guillamón voor Roman Yaremchuk Valencia
71' Wissel Getafe Wissel Diego Rico voor Omar Alderete Getafe
78' Gele kaart Getafe Gele kaart voor José Ángel Carmona Getafe
82' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Djené Getafe
84' Wissel Getafe Wissel Óscar Rodríguez voor Nemanja Maksimovic Getafe
84' Wissel Getafe Wissel Yellu Santiago voor Juan Iglesias Getafe
84' Wissel Valencia Wissel Thierry Correia voor Javier Guerra Valencia
84' Wissel Valencia Wissel Selim Amallah voor Hugo Duro Valencia
90' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Hugo Guillamón Valencia
Video hoogtepunten en samenvatting Valencia - Getafe
Opstellingen Valencia - Getafe
De opstellingen van Valencia en Getafe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Valencia gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Getafe zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Valencia - Getafe

Valencia en Getafe treffen elkaar in de 28e speelronde van de Primera División van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Valencia en Getafe in de Primera División vond plaats op 8 december 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Getafe. Op basis van de afgelopen 35 duels tussen beide ploegen is Valencia favoriet. De thuisploeg wist 16 keer te winnen, terwijl Getafe slechts 11 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Valencia 16
Winst Getafe 11
Gelijkspel 8
Totaal 35

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Valencia op een 8e positie staat, terwijl we Getafe terugvinden op de 11e plaats.