Nabeschouwing Villarreal - Cádiz (0-0) || Primera División 2023/2024

Zondag 4 februari 2024 - 14:00 uur

In de Primera División 2023/2024 neemt Villarreal het zondag 4 februari 2024 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Cádiz. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de la Cerámica in Villarreal.

Via de Villarreal - Cádiz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Villarreal - Cádiz (0-0)

De Primera División 2023/2024 wedstrijd tussen Villarreal en Cádiz geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Villarreal en Cádiz gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Villarreal, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Pablo González Fuertes niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Villarreal - Cádiz 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Villarreal - Cádiz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Villarreal Wissel Gonçalo Guedes voor Ilias Akhomach Villarreal
46' Wissel Villarreal Wissel José Luis Morales voor Alexander Sørloth Villarreal
47' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Francis Coquelin Villarreal
48' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Marcelino Villarreal
67' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Santi Comesaña Villarreal
69' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor Iza Carcelén Cádiz
70' Wissel Villarreal Wissel Étienne Capoue voor Santi Comesaña Villarreal
75' Wissel Cádiz Wissel Juanmi voor Iván Alejo Cádiz
82' Wissel Cádiz Wissel Maximiliano Gómez voor Robert Navarro Cádiz
82' Wissel Cádiz Wissel Brian Ocampo voor Chris Ramos Cádiz
89' Wissel Villarreal Wissel Manu Trigueros voor Francis Coquelin Villarreal
93' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Joseba Zaldúa Rubén Sobrino Villarreal
93' Wissel Cádiz Wissel Rominigue Kouamé voor Gonzalo Escalante Cádiz
94' Wissel Cádiz Wissel Álex Baena voor Cádiz
Video hoogtepunten en samenvatting Villarreal - Cádiz
Opstellingen Villarreal - Cádiz
De opstellingen van Villarreal en Cádiz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Villarreal gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Cádiz zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Villarreal - Cádiz

Villarreal en Cádiz treffen elkaar in de 23e speelronde van de Primera División van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pablo González Fuertes en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Villarreal en Cádiz in de Primera División vond plaats op 1 september 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Cádiz. Op basis van de afgelopen 9 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Villarreal als Cádiz wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 5 keer in een gelijkspel.

Winst Villarreal 2
Winst Cádiz 2
Gelijkspel 5
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Villarreal op een 14e positie staat, terwijl we Cádiz terugvinden op de 18e plaats.