Nabeschouwing Villarreal - Deportivo Alavés (1-1) || Primera División 2023/2024

Zondag 22 oktober 2023 - 18:30 uur

In de Primera División 2023/2024 neemt Villarreal het zondag 22 oktober 2023 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Deportivo Alavés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de la Cerámica in Villarreal.

Via de Villarreal - Deportivo Alavés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Villarreal - Deportivo Alavés (1-1)

De Primera División 2023/2024 wedstrijd tussen Villarreal en Deportivo Alavés geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door Samuel Omorodion, waarmee Deportivo Alavés met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van Gerard Moreno in de 65e minuut zorgde er even later voor dat Villarreal weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Villarreal - Deportivo Alavés 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Villarreal - Deportivo Alavés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Alfonso Pedraza Villarreal
14' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Ander Guevara Deportivo Alavés
23' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Alexander Sørloth Villarreal
33' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Antonio Sivera Deportivo Alavés
35' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Kiko Femenía Villarreal
36' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Abdelkabir Abqar Deportivo Alavés
48' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt Samuel Omorodion met assist van Jon Guridi Deportivo Alavés 0-1
53' Wissel Villarreal Wissel Adrià Altimira voor Aïssa Mandi Villarreal
54' Wissel Villarreal Wissel Alberto Moreno voor Alfonso Pedraza Villarreal
58' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Santi Comesaña Villarreal
64' Gerard Moreno Villarreal
65' Penalty Villarreal Penalty Gerard Moreno Villarreal 1-1
74' Wissel Villarreal Wissel Ilias Akhomach voor Santi Comesaña Villarreal
74' Wissel Villarreal Wissel Ramón Terrats voor Kiko Femenía Villarreal
77' Wissel Deportivo Alavés Wissel Nahuel Tenaglia voor Álex Sola Deportivo Alavés
86' Wissel Villarreal Wissel Ben Brereton Díaz voor Dani Parejo Villarreal
88' Wissel Deportivo Alavés Wissel Kike García voor Samuel Omorodion Deportivo Alavés
93' Wissel Deportivo Alavés Wissel Xeber Alkain voor Andoni Gorosabel Deportivo Alavés
93' Wissel Deportivo Alavés Wissel Rafa Marín voor Ander Guevara Deportivo Alavés
94' Wissel Deportivo Alavés Wissel Abderrahman Rebbach voor Luis Rioja Deportivo Alavés
Video hoogtepunten en samenvatting Villarreal - Deportivo Alavés
Opstellingen Villarreal - Deportivo Alavés
De opstellingen van Villarreal en Deportivo Alavés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Villarreal gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Deportivo Alavés zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Villarreal - Deportivo Alavés

Villarreal en Deportivo Alavés treffen elkaar in de 10e speelronde van de Primera División van het seizoen 2023/2024.

De vorige ontmoeting tussen Villarreal en Deportivo Alavés in de Primera División vond plaats op 30 april 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Deportivo Alavés. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is Deportivo Alavés favoriet. 7 keer wist de ploeg van Villarreal te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Villarreal. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Villarreal 6
Winst Deportivo Alavés 7
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Villarreal op een 16e positie staat, terwijl we Deportivo Alavés terugvinden op de 17e plaats.