Nabeschouwing Villarreal - Granada (5-1) || Primera División 2023/2024

Zondag 3 maart 2024 - 14:00 uur

In de Primera División 2023/2024 neemt Villarreal het zondag 3 maart 2024 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Granada. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de la Cerámica in Villarreal.

Via de Villarreal - Granada live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Villarreal - Granada (5-1)

Het Primera División duel tussen Villarreal en Granada is onder leiding van scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana geëindigd in een 5-1 overwinning voor Villarreal. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Alexander Sørloth, waarmee Villarreal met 1-0 de leiding nam. Villarreal vergrootte in de 19e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Alexander Sørloth op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 32e minuut volgde een derde treffer van Villarreal, waarmee Étienne Capoue zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Villarreal geen gas terug, waardoor in de 47e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Gonçalo Guedes. De 5-0 voor Villarreal volgde even later in de 66e minuut nadat Alexander Sørloth namens zijn team opnieuw wist te scoren. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 91e minuut en kwam op naam te staan van Granada speler Theo Corbeanu, die daarmee tekende voor de 5-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Juan Luis Pulido Santana bij een 5-1 eindstand in het voordeel van Villarreal.

LIVE Villarreal - Granada 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Villarreal - Granada teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Villarreal Doelpunt Alexander Sørloth Villarreal 1-0
15' Gele kaart Granada Gele kaart voor Kamil Piatkowski Granada
19' Doelpunt Villarreal Doelpunt Alexander Sørloth met assist van Dani Parejo Villarreal 2-0
32' Doelpunt Villarreal Doelpunt Étienne Capoue met assist van Dani Parejo Villarreal 3-0
46' Wissel Villarreal Wissel Aïssa Mandi voor Eric Bailly Villarreal
46' Wissel Villarreal Wissel Gonçalo Guedes voor Gerard Moreno Villarreal
47' Doelpunt Villarreal Doelpunt Gonçalo Guedes met assist van Álex Baena Villarreal 4-0
62' Wissel Villarreal Wissel Manu Trigueros voor Álex Baena Villarreal
62' Wissel Granada Wissel Bruno Méndez voor Kamil Piatkowski Granada
62' Wissel Villarreal Wissel Stefan Leković voor Aïssa Mandi Villarreal
63' Wissel Granada Wissel Theo Corbeanu voor Martin Hongla Granada
66' Doelpunt Villarreal Doelpunt Alexander Sørloth met assist van Dani Parejo Villarreal 5-0
70' Gele kaart Granada Gele kaart voor Ricard Sánchez Granada
75' Wissel Villarreal Wissel José Luis Morales voor Bertrand Traoré Villarreal
82' Wissel Granada Wissel Kamil Jóźwiak voor Facundo Pellistri Granada
82' Wissel Granada Wissel Óscar Melendo voor Gonzalo Villar Granada
82' Wissel Granada Wissel Antonio Puertas voor Lucas Boyé Granada
84' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Étienne Capoue Villarreal
91' Doelpunt Granada Doelpunt Theo Corbeanu met assist van Sergio Ruiz Alonso Granada 5-1
Video hoogtepunten en samenvatting Villarreal - Granada
Opstellingen Villarreal - Granada
De opstellingen van Villarreal en Granada zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Villarreal gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Granada zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Villarreal - Granada

Villarreal en Granada treffen elkaar in de 27e speelronde van de Primera División van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Villarreal en Granada in de Primera División vond plaats op 30 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Villarreal. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide ploegen is Villarreal favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Granada slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Villarreal 10
Winst Granada 2
Gelijkspel 5
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Villarreal op een 13e positie staat, terwijl we Granada terugvinden op de 19e plaats.