Nabeschouwing Villarreal - Osasuna (3-1) || Primera División 2023/2024

Zondag 26 november 2023 - 14:00 uur

In de Primera División 2023/2024 neemt Villarreal het zondag 26 november 2023 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Osasuna. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de la Cerámica in Villarreal.

Via de Villarreal - Osasuna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Villarreal - Osasuna (3-1)

Het Primera División duel tussen Villarreal en Osasuna is onder leiding van scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea geëindigd in een 3-1 overwinning voor Villarreal. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 57e minuut door José Luis Morales, waarmee Villarreal met 1-0 de leiding nam. Villarreal vergrootte in de 71e minuut de voorsprong nadat het via een goal van José Luis Morales op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 78e minuut wist Osasuna de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Alejandro Catena.

Na 80 minuten werd de voorsprong voor Villarreal vergroot nadat José Luis Morales de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Villarreal.

LIVE Villarreal - Osasuna 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Villarreal - Osasuna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

57' Doelpunt Villarreal Doelpunt José Luis Morales met assist van Gerard Moreno Villarreal 1-0
64' Wissel Osasuna Wissel Raúl García voor Jon Moncayola Osasuna
68' Wissel Villarreal Wissel Santi Comesaña voor Étienne Capoue Villarreal
68' Wissel Osasuna Wissel Chimy Ávila voor Rubén Peña Osasuna
68' Wissel Villarreal Wissel Ilias Akhomach voor Adrià Altimira Villarreal
71' Doelpunt Villarreal Doelpunt José Luis Morales met assist van Juan Foyth Villarreal 2-0
77' Wissel Osasuna Wissel Iker Munoz voor Lucas Torró Osasuna
77' Wissel Osasuna Wissel José Manuel Arnáiz voor Ante Budimir Osasuna
77' Wissel Osasuna Wissel Rubén García voor Aimar Oroz Osasuna
78' Doelpunt Osasuna Doelpunt Alejandro Catena met assist van Chimy Ávila Osasuna 2-1
79' Wissel Villarreal Wissel Manu Trigueros voor Gerard Moreno Villarreal
80' Doelpunt Villarreal Doelpunt José Luis Morales met assist van Álex Baena Villarreal 3-1
87' Wissel Villarreal Wissel Ben Brereton Díaz voor José Luis Morales Villarreal
87' Wissel Villarreal Wissel Alberto Moreno voor Alfonso Pedraza Villarreal
Video hoogtepunten en samenvatting Villarreal - Osasuna
Opstellingen Villarreal - Osasuna
De opstellingen van Villarreal en Osasuna zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Villarreal gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Osasuna zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Villarreal - Osasuna

Villarreal en Osasuna treffen elkaar in de 14e speelronde van de Primera División van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Villarreal en Osasuna in de Primera División vond plaats op 19 maart 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Villarreal. Op basis van de afgelopen 26 duels tussen beide ploegen is Villarreal favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl Osasuna slechts 10 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Villarreal 11
Winst Osasuna 10
Gelijkspel 5
Totaal 26

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Villarreal op een 15e positie staat, terwijl we Osasuna terugvinden op de 13e plaats.