Nabeschouwing Barnsley - Blackpool (2-1) || League One

Zaterdag 27 april 2019 - 16:00 uur

In de League One neemt Barnsley het zaterdag 27 april 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Blackpool. De wedstrijd wordt gespeeld in Oakwell Stadium in Barnsley, South Yorkshire.

Via de Barnsley - Blackpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barnsley - Blackpool (2-1)

Het League One duel tussen Barnsley en Blackpool is onder leiding van scheidsrechter John Busby geëindigd in een 2-1 overwinning voor Barnsley. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door H. Pritchard, waarmee Blackpool met 0-1 de leiding nam. Barnsley kwam in de 40e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Woodrow, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 59e minuut zette L. Lindsay zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Barnsley de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter John Busby, waardoor Barnsley dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Barnsley - Blackpool
Goals
2
1
Balbezit
63%
37%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
24
4
Schoten op doel
6
2
Aanvallen
79
59
Gevaarlijke aanvallen
54
19
Corners
13
1
Wissels
3
3
LIVE Barnsley - Blackpool 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barnsley - Blackpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
15' Doelpunt Blackpool Doelpunt H. Pritchard met assist van A. Gnanduillet Blackpool 0-1
40' Doelpunt Barnsley Doelpunt C. Woodrow met assist van A. Mowatt Barnsley 1-1
45' Wissel Barnsley Wissel K. Moore voor J. Brown Barnsley
46' Wissel Blackpool Wissel N. Delfouneso voor N. Kirby Blackpool
58' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor A. Evans Blackpool
59' Doelpunt Barnsley Doelpunt L. Lindsay met assist van C. McGeehan Barnsley 2-1
60' Wissel Blackpool Wissel L. Feeney voor A. Evans Blackpool
85' Wissel Blackpool Wissel C. Long voor H. Pritchard Blackpool
88' Wissel Barnsley Wissel R. Hedges voor M. Thiam Barnsley
93' Wissel Barnsley Wissel C. Styles voor M. Bähre Barnsley
Opstellingen Barnsley - Blackpool
De opstellingen van Barnsley en Blackpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels Barnsley
# Speler Pos.
13 Jack Walton K
18 Adam Jackson V
3 Zeki Fryers V
15 Jordan Green M
20 Callum Styles A
7 Ryan Hedges A
19 Kieffer Moore A
Wissels Blackpool
# Speler Pos.
13 Myles Boney K
3 Nick Anderton M
24 Liam Feeney M
4 Jimmy Ryan M
25 Callum Guy M
7 Nathan Delfouneso A
31 Chris Long A
Voorbeschouwing Barnsley - Blackpool

Barnsley en Blackpool treffen elkaar in de 45e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter John Busby en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Barnsley en Blackpool elkaar treffen in de League One.

Resultaat Aantal
Winst Barnsley 0
Winst Blackpool 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Barnsley op een 2e positie staat, terwijl we Blackpool terugvinden op de 9e plaats.

Tags
Barnsley - Blackpool Opstelling Barnsley Opstelling Blackpool Live Barnsley - Blackpool Live Barnsley - Blackpool kijken Barnsley - Blackpool kijken Live Barnsley - Blackpool stream Barnsley - Blackpool Fox Sports Nabeschouwing Barnsley - Blackpool Uitslag Barnsley - Blackpool Statistieken Barnsley - Blackpool League One 2018/2019 Barnsley - Blackpool wedden Barnsley - Blackpool gokken Barnsley - Blackpool Unibet