Nabeschouwing Accrington Stanley - Bolton Wanderers (2-3) || League One 2022/2023

Zaterdag 22 oktober 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Accrington Stanley het zaterdag 22 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bolton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Wham Stadium in Accrington.

Via de Accrington Stanley - Bolton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Accrington Stanley - Bolton Wanderers (2-3)

Het League One duel tussen Accrington Stanley en Bolton Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Bobby Madden geëindigd in een 2-3 overwinning voor Bolton Wanderers. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door S. Whalley, waarmee Accrington Stanley met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van G. Johnston zorgde ervoor dat Accrington Stanley op 2-0 kwam te staan in de 48e minuut. Een eigen doelpunt van H. Rodgers zorgde ervoor dat Bolton Wanderers in de 56e minuut op 2-1 kwam te staan.

Na 71 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat K. Lee de 2-2 maakte voor Bolton Wanderers. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Bolton Wanderers dat in de 75e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat O. Afolayan de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Bobby Madden en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Bolton Wanderers.

LIVE Accrington Stanley - Bolton Wanderers 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Accrington Stanley - Bolton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt S. Whalley met assist van J. Pritchard Accrington Stanley 1-0
42' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor M. Clark Accrington Stanley
48' Eigen doelpunt Accrington Stanley Eigen doelpunt G. Johnston Accrington Stanley 2-0
50' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor S. McConville Accrington Stanley
53' Wissel Bolton Wanderers Wissel G. Thomason voor J. Williams Bolton Wanderers
53' Wissel Bolton Wanderers Wissel E. Kachunga voor J. Bodvarsson Bolton Wanderers
53' Wissel Bolton Wanderers Wissel J. Iredale voor L. Isgrove Bolton Wanderers
56' Eigen doelpunt Bolton Wanderers Eigen doelpunt H. Rodgers Bolton Wanderers 2-1
59' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor H. Rodgers Accrington Stanley
71' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt K. Lee met assist van E. Kachunga Bolton Wanderers 2-2
75' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt O. Afolayan met assist van G. Thomason Bolton Wanderers 2-3
77' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor S. Whalley Accrington Stanley
79' Wissel Accrington Stanley Wissel R. Longelo-Mbule voor S. McConville Accrington Stanley
86' Wissel Accrington Stanley Wissel N. Delfouneso voor S. Whalley Accrington Stanley
88' Wissel Bolton Wanderers Wissel A. Bakayoko voor D. Charles Bolton Wanderers
90' Wissel Bolton Wanderers Wissel K. Sadlier voor O. Afolayan Bolton Wanderers
92' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor G. Jones Bolton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Accrington Stanley - Bolton Wanderers
Opstellingen Accrington Stanley - Bolton Wanderers
De opstellingen van Accrington Stanley en Bolton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Accrington Stanley gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Bolton Wanderers zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.