Nabeschouwing Accrington Stanley - Ipswich Town (0-2) || League One 2022/2023

Zaterdag 3 september 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Accrington Stanley het zaterdag 3 september 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Ipswich Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Wham Stadium in Accrington.

Via de Accrington Stanley - Ipswich Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Accrington Stanley - Ipswich Town (0-2)

Het League One duel tussen Accrington Stanley en Ipswich Town is onder leiding van scheidsrechter Anthony Backhouse geëindigd in een 0-2 overwinning voor Ipswich Town. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 76e minuut door C. Chaplin, waarmee Ipswich Town met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Ipswich Town opnieuw te scoren. In de 87e minuut was het W. Burns die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Ipswich Town.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Ipswich Town.

LIVE Accrington Stanley - Ipswich Town 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Accrington Stanley - Ipswich Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor L. Woolfenden Ipswich Town
20' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor L. Davis Ipswich Town
46' Wissel Accrington Stanley Wissel K. Adedoyin voor J. Pritchard Accrington Stanley
52' Wissel Accrington Stanley Wissel J. Woods voor K. Adedoyin Accrington Stanley
56' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor T. Leigh Accrington Stanley
61' Wissel Ipswich Town Wissel F. Ladapo voor K. Jackson Ipswich Town
62' Wissel Ipswich Town Wissel C. Chaplin voor T. John-Jules Ipswich Town
73' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor W. Burns Ipswich Town
76' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt C. Chaplin met assist van L. Evans Ipswich Town 0-1
79' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor D. Tharme Accrington Stanley
79' Wissel Accrington Stanley Wissel S. Whalley voor M. Lowe Accrington Stanley
81' Wissel Ipswich Town Wissel G. Leigh voor L. Davis Ipswich Town
85' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor E. Hamilton Accrington Stanley
87' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt W. Burns met assist van C. Chaplin Ipswich Town 0-2
89' Wissel Ipswich Town Wissel D. Ball voor W. Burns Ipswich Town
90' Wissel Ipswich Town Wissel G. Ahadme voor M. Harness Ipswich Town
95' Wissel Accrington Stanley Wissel B. Sloane voor E. Hamilton Accrington Stanley
Video hoogtepunten en samenvatting Accrington Stanley - Ipswich Town
Opstellingen Accrington Stanley - Ipswich Town
De opstellingen van Accrington Stanley en Ipswich Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Accrington Stanley gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Ipswich Town zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.