Nabeschouwing Accrington Stanley - Morecambe (3-1) || League One 2022/2023

Zaterdag 1 oktober 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Accrington Stanley het zaterdag 1 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Morecambe. De wedstrijd wordt gespeeld in Wham Stadium in Accrington.

Via de Accrington Stanley - Morecambe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Accrington Stanley - Morecambe (3-1)

Het League One duel tussen Accrington Stanley en Morecambe is onder leiding van scheidsrechter James Oldham geëindigd in een 3-1 overwinning voor Accrington Stanley. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor A. Gnahoua in de 46e minuut, waardoor Morecambe met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 58 minuten was het L. Coyle die Accrington Stanley op een 1-0 voorsprong zette. Een eigen doelpunt van R. Astley zorgde ervoor dat Morecambe in de 77e minuut op 1-1 kwam te staan.

In de 82e minuut was het Accrington Stanley dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van E. Hamilton. Na 85 minuten werd de voorsprong voor Accrington Stanley vergroot nadat T. Leigh de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Accrington Stanley.

LIVE Accrington Stanley - Morecambe 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Accrington Stanley - Morecambe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Morecambe Gele kaart voor L. Gibson Morecambe
29' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor S. Conneely Accrington Stanley
46' Rode kaart Morecambe Rode kaart voor A. Gnahoua Morecambe
53' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor D. Tharme Accrington Stanley
58' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt L. Coyle Accrington Stanley 1-0
60' Wissel Morecambe Wissel R. Cooney voor J. Taylor Morecambe
61' Gele kaart Morecambe Gele kaart voor O. Fane Morecambe
74' Wissel Morecambe Wissel C. Stockton voor J. Bedeau Morecambe
75' Wissel Accrington Stanley Wissel J. Nolan voor D. Tharme Accrington Stanley
77' Eigen doelpunt Morecambe Eigen doelpunt R. Astley Morecambe 1-1
82' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt E. Hamilton Accrington Stanley 2-1
82' Gele kaart Morecambe Gele kaart voor F. Rawson Morecambe
82' Wissel Morecambe Wissel D. Connolly voor K. Phillips Morecambe
85' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt T. Leigh Accrington Stanley 3-1
88' Gele kaart Morecambe Gele kaart voor D. Love Morecambe
Video hoogtepunten en samenvatting Accrington Stanley - Morecambe
Opstellingen Accrington Stanley - Morecambe
De opstellingen van Accrington Stanley en Morecambe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Accrington Stanley gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Morecambe zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.