Nabeschouwing Bolton Wanderers - Charlton Athletic (3-1) || League One 2022/2023

Zaterdag 3 september 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Bolton Wanderers het zaterdag 3 september 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Charlton Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in University of Bolton Stadium in Bolton.

Via de Bolton Wanderers - Charlton Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bolton Wanderers - Charlton Athletic (3-1)

Het League One duel tussen Bolton Wanderers en Charlton Athletic is onder leiding van scheidsrechter Tom Reeves geëindigd in een 3-1 overwinning voor Bolton Wanderers. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Charlton Athletic kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van S. Fraser. Bolton Wanderers kwam in de 9e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Bradley, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 41e minuut zette K. Lee zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Bolton Wanderers de leiding in de wedstrijd nam.

Na 76 minuten werd de voorsprong voor Bolton Wanderers vergroot nadat G. Johnston de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Bolton Wanderers.

LIVE Bolton Wanderers - Charlton Athletic 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bolton Wanderers - Charlton Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt S. Fraser met assist van J. Rak-Sakyi Charlton Athletic 0-1
9' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt C. Bradley met assist van J. Iredale Bolton Wanderers 1-1
41' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt K. Lee met assist van C. Bradley Bolton Wanderers 2-1
65' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor J. Iredale Bolton Wanderers
72' Wissel Bolton Wanderers Wissel O. Afolayan voor A. Bakayoko Bolton Wanderers
74' Wissel Charlton Athletic Wissel M. Leaburn voor C. Kirk Charlton Athletic
75' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor S. Lavelle Charlton Athletic
76' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt G. Johnston Bolton Wanderers 3-1
77' Wissel Bolton Wanderers Wissel K. Dempsey voor K. Lee Bolton Wanderers
79' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor G. Jones Bolton Wanderers
82' Wissel Charlton Athletic Wissel C. Blackett-Taylor voor A. Morgan Charlton Athletic
90' Wissel Bolton Wanderers Wissel E. Kachunga voor D. Charles Bolton Wanderers
91' Wissel Bolton Wanderers Wissel A. Morley voor G. Thomason Bolton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Bolton Wanderers - Charlton Athletic
Opstellingen Bolton Wanderers - Charlton Athletic
De opstellingen van Bolton Wanderers en Charlton Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bolton Wanderers gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Charlton Athletic zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.