Nabeschouwing Bolton Wanderers - Morecambe (1-0) || League One 2022/2023

Dinsdag 16 augustus 2022 - 20:45 uur

In de League One 2022/2023 neemt Bolton Wanderers het dinsdag 16 augustus 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Morecambe. De wedstrijd wordt gespeeld in University of Bolton Stadium in Bolton.

Via de Bolton Wanderers - Morecambe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bolton Wanderers - Morecambe (1-0)

Het League One duel tussen Bolton Wanderers en Morecambe is onder leiding van scheidsrechter Anthony Backhouse geëindigd in een 1-0 overwinning voor Bolton Wanderers. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door C. Bradley, waarmee Bolton Wanderers met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Bolton Wanderers.

LIVE Bolton Wanderers - Morecambe 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bolton Wanderers - Morecambe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart Morecambe Gele kaart voor M. Melbourne Morecambe
39' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt C. Bradley met assist van J. Bodvarsson Bolton Wanderers 1-0
59' Wissel Morecambe Wissel J. Taylor voor M. Melbourne Morecambe
73' Wissel Bolton Wanderers Wissel A. Bakayoko voor J. Bodvarsson Bolton Wanderers
73' Wissel Bolton Wanderers Wissel O. Afolayan voor E. Kachunga Bolton Wanderers
74' Wissel Morecambe Wissel D. Connolly voor J. Obika Morecambe
82' Wissel Bolton Wanderers Wissel J. Williams voor K. Lee Bolton Wanderers
83' Wissel Morecambe Wissel O. Fane voor A. Gnahoua Morecambe
92' Wissel Bolton Wanderers Wissel K. Sadlier voor K. Dempsey Bolton Wanderers
95' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor C. Bradley Bolton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Bolton Wanderers - Morecambe
Opstellingen Bolton Wanderers - Morecambe
De opstellingen van Bolton Wanderers en Morecambe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bolton Wanderers gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Morecambe zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Bolton Wanderers - Morecambe

Bolton Wanderers en Morecambe treffen elkaar in de 4e speelronde van de League One van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anthony Backhouse en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bolton Wanderers en Morecambe in de League One vond plaats op 8 maart 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Het wordt interessant om te zien of één van de twee teams dit keer de overwinning in de wacht weet te slepen. De laatste 2 duels tussen Bolton Wanderers en Morecambe eindigde namelijk in een gelijkspel.

Winst Bolton Wanderers 0
Winst Morecambe 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bolton Wanderers op een 8e positie staat, terwijl we Morecambe terugvinden op de 21e plaats.